VAKAVA aineistokoe Koti -kurssi 2022

Kurssilla opit VAKAVA -kokeessa tarvittavia aineistokoetaitoja, ajankäyttöä sekä vastaamaan erityyppisiin kysymyksiin. Aineistoharjoitukset ja harjoituskokeet toteutetaan sähköisesti ja niiden avulla harjoittelet jo ennakkoon VAKAVA-koetta varten. Kurssi mahdollistaa joustavan opiskelun, koska se ei ole riippuvainen asuinpaikasta ja ajasta.

VAKAVA aineistokoe Koti -kurssi 2022

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
38 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
335
Kurssi- takuu Frendi- ale Opetus- video
x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

ilmoittaudu tästä

Viime vuosien suosituin kurssimme!


VAKAVA Koti -kurssi sopii hakijoille, jotka kaipaavat tukea aineistokoetaitojen ja koetekniikan harjoitteluun, mutta haluavat opiskella itsenäisesti omassa tahdissaan sitoutumatta valmennuskurssin aikatauluun.

Kurssilla harjoittelet sähköisen aineiston luku- ja muistiinpanotekniikoita, erilaisten tekstityyppien hallintaa mm. teoria-, katsaus- ja tutkimusartikkelit, opit tekstien kautta kasvatustieteellistä sanastoa ja tilastollista peruskäsitteistöä, opit taulukoiden ja tutkimustulosten tulkintaa, ymmärrät aineistojen sisältöä, harjoittelet erilaisiin kysymystyyppeihin vastaamista, koetaktiikkaa ja ajankäyttöä. 

 

Kurssin sisältö

1. Sähköinen oppimisympäristö

Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, materiaalit ja opetusvideot. Oppimisympäristön tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

2. VAKAVAnetti

Kurssiin kuuluu VAKAVAnetin 5 sähköistä harjoitusta, joilla voit aloittaa aineistokoetaitojen testauksen ja harjoittelun ennen Koti -kurssin alkua. VAKAVAnetti aukeaa 1.2. VAKAVAnetin harjoitusten pohjalta voit kiinnittää erityisesti huomiota Koti -kurssilla niihin aihealueisiin, jotka kaipaavat perusteellisempaa harjoittelua.

3. Opetusvideot ja sähköiset aineistoharjoitukset

Koti -kurssi on kuvattu valmiiksi kokonaisuudeksi ja se vastaa sisällöltään lähiopetuksena toteutettavaa VAKAVA -aineistokoekurssia. Videoilla kokenut ja asiantunteva valmennuskurssiopettajamme auttaa ja motivoi itsenäiseen harjoitteluun. Kullakin videolla opettaja käy läpi ja opettaa erilaisia tekstinkäsittelytaitoja ja lukutekniikkaa, joita tarvitset VAKAVA-kokeessa. Jokaiseen aihekokonaisuuteen liittyy useita sähköisiä aineistokoeharjoituksia, jotka puretaan ja käydään läpi perusteellisesti erillisillä videoilla.

Videot tarjoavat mahdollisuuden kerrata asioita ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useampaan kertaan, koska katselukertojen määrää ei ole rajoitettu. Videot ovat käytössäsi pääsykokeeseen asti ja ne toimivat tietokoneella sekä mobiililaitteilla.

4. Kyselytunnit

Kurssiin kuuluu live -lähetyksenä toteutettavat kyselytunnit, joiden aikana voit kysyä suorassa lähetyksessä opettajalta epäselviä asioita. Kysymyksiä voi laittaa opettajalle myös ennakkoon Moodlen kysymyspalstan kautta ja kysymyksiin vastataan kyselytunnin aikana. Kyselytuntien ajankohdat ilmoitetaan tarkemmin Moodlessa kurssikokonaisuuden aktivoiduttua.

5. Harjoituspääsykokeet

Koti -kurssiin kuuluu kaksi itsenäisesti tehtävää sähköistä harjoituspääsykoetta. Harjoituskokeet aktivoituvat samaan aikaan muiden valmennuskurssiryhmien kokeiden kanssa.

6. Kurssitakuu

Kurssimme on TAKUU –kurssi ja mikäli et saa opiskelupaikkaa, saat vastaavan kurssin ensi vuonna puoleen hintaan. 

Ajankohta: VAKAVAnetti aukeaa 1.2. ja Koti -kurssi 1.4.2022 mennessä. Kurssille voi tulla mukaan myös myöhemmin, koska opetusvideoita voi katsoa joustavasti omalla ajalla pääsykokeeseen asti.

Hinta: 335 euroa. Varausmaksun osuus hinnasta 140 euroa. Tarkemmat maksutiedot 

Kurssin laajuus: 38 oppituntia (sisältää itsenäisesti tehtävät harjoitukset sekä kaksi harjoituspääsykoetta).

 

Lue VAKAVA Koti -kurssilaisten antamaa palautetta:

"Kurssi yllätti minut ja oli vielä paljon parempi kuin olin odottanutkaan. Materiaalit olivat erittäin hyviä valmistautumisen kannalta ja niitä oli riittävästi, sillä koko ajan riitti hommaa. Ilman kurssia moni asia olisi jäänyt avautumatta ja kurssi toi myös uutta näkökulmaa harjoitteluun. Kiitos paljon varsinkin Nooralle todella laadukkaasta opetuksesta!" 

"Iso kiitos siitä, että tehtäviä oli paljon! Helpotti suuresti nähdä, että mitä kannattaa vielä harjoitella! Kiitos!"

"Aivan mielettömän upea opettaja, Noora! Niin tsemppaava, positiivinen, ymmärtäväinen ja erittäin ammattitaitoinen!"

"Haluan kiittää upeasta ja palkitsevasta valmennuksesta! Ensimmäistä kertaa käytin teidän palveluja ja yllätyin TÄYSIN! Aiemmin olen ollut kilpailevan yrityksen nettikurssilla, joka näköjään on ollut ihan turhaa ja ainoastaan rahastusta."

"Kiitos loistavasta kurssista! Kaikki toimi hienosti. Opettaja Noora on loistava. Osaa selittää hienosti ja tekee tunneista niin mielenkiintoisia, että tunnit menevät hetkessä. Lisäksi aivan loistavat materiaalit, runsaasti harjoituksia ja opettajalta sai aina apua ja vastauksia kysymyksiin, kun niitä tarvitsi."