Opettajankoulutus soveltuvuusharjoitukset, Tampere 2020

Kurssisisällöt ja harjoitukset perustuvat uuteen opettajan osaamisen malliin, jonka pohjalta soveltuvuuskokeita on yhtenäistetty ja uudistettu.

Opettajankoulutus soveltuvuusharjoitukset, Tampere 2020

kaupunki
Tampere
kurssin laajuus
24 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
275
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Ajankohta: 1.-7.6.2020 välisenä aikana yhteensä neljä kertaa. Opetus arkisin klo 17-20.30 ja viikonloppuna klo 10-16. Aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen. 

Hinta: 275 euroa (+ toimitus- ja käsittelykulut 15 euroa). Tarkemmat maksutiedot HUOM! Voit perua kurssin maksutta, mikäli et tule kutsutuksi VAKAVA -kokeen jälkeen soveltuvuusosuuteen.

Kurssin laajuus: 24 ot

Kurssin kuvaus

 Kurssisisällöt, soveltuvuuskoetilanneharjoitukset ja tehtävänannot perustuvat uuteen Moniulotteisen opettajan osaamisen prosessimalliin (MAP). Harjoitukset toteutetaan monipuolisin menetelmin mm. pysäkkityöskentelynä, yksilöhaastatteluina, pari- ja ryhmähaastatteluina sekä -tilanteina). 

Kurssilla käsitellään seuraavia aiheita:

  • MAP -mallin sisältö ja mitä sillä käytännössä arvioidaan ja mitataan: 1) Opetuksen ja oppimisen tietoperusta, 2) Kognitiiviset taidot, 3) Sosiaaliset taidot, 4) Persoonalliset orientaatiot sekä 4) Ammatillinen hyvinvointi 
  • Millaisia opettajia haetaan 
  • Oma sisältötieto 
  • Itsearviointitaidot ja soveltuvuus alalle: kuka olen ja miten toimin, mitkä ovat vahvuuteni ja kehitettävät alueet 
  • Mistä hyvä vuorovaikutus muodostuu ja omien vuorovaikutustaitojen tiedostaminen 
  • Tilanteen ja esiintymisjännityksen hallinta. 

Jokaisella kerralla tehdään soveltuvuuskoeharjoituksia. Koko kurssin ajan tehtävä itsearviointi ja opettajan antama palaute, on tärkeä osa kurssia ja omaa kehittymistä.

Tutorointi: Kurssilla apunasi on myös alaa opiskeleva tutor, jolta kuulet tärkeitä, omakohtaisia kokemuksia koetilanteesta ja valmistautumisesta. Kurssitutor motivoi ja antaa henkilökohtaisia ohjeita soveltuvuuskoetta varten. Tutor –kerrat järjestetään kurssipaikalla noin kerran viikossa pääsääntöisesti kurssipäivinä ennen / jälkeen opetuksen.