Suomen parhaat AMK-kurssit: Eniten sisäänpääsijöitä ja kurssilaisia keväällä 2021!

Kasvatustiede ja opettajankoulutus - kurssilaisten kommentteja

"Todella hyödyllinen kurssi, sillä oli paljon tilanteita joissa pääsi omalle epämukavuusalueelle ja se kehitti paljon. En varmasti olisi itse yhtä valmis kokeeseen ilman opetusta."

"Onnistuin" - kurssilaisten sisäänpääsyterveisiä opiskelijavalinnan tulosten jälkeen:

”Minusta valintakoe oli odotettua vaikeampi, ja yllätti monitulkinnaisuudellaan. Samankaltaisia tehtäviä oltiin käyty onneksi valmennuskurssilla, joten niistä oli suuri apu. Lisäksi luetunymmärtäminen oli helppo sen ansiosta, että valmennuskurssilla harjoiteltiin lukutaitoa.” (Joensuu, erityisluokanopettaja ja erityisopettaja)

-------------------

"Kurssin koin tärkeänä tsemppaajana ja oli mahtavaa, kun opettajamme vastasi aina kaikkeen innolla ja otti asioista selvää meidän kanssa! Oma into yhdistettynä opettajan intoon mahdollisti sen, että menin kokeeseen oikeasti innoissani osoittamaan taitoni. Koe oli mielestäni osittain hyvin soveltava ja tähän oli varustauduttu kurssilla hyvin. Oli hyvä, että kurssilla pohdittiin yhdessä hyviä strategioita aineistokokeeseen. Kurssin aikana kehitin itselleni hyvän lukustrategian pohjautuen siihen tapaan, jolla yleensä opiskelen. Aineisto-osuus sujui minulla hyvin." (Helsinki, yleinen kasvatustiede)

-------------------

"Valintakoe tuntui haastavalle itse koetilanteessa, mutta mitään yllätyksiä ei tullut, sillä koetyypit olivat hyvinkin samanlaisia, mitä olimme valmennuskurssilla tehneet. Vaikka koetilanteen jälkeen olin epävarma omasta onnistumisesta, meni koe oikeasti todella hyvin ja ymmärsin valmennuskurssin merkityksen." (Tampere, luokanopettaja)

-------------------

"Ensimmäisessä vaiheessa oli kyse aikalailla jaksamisesta lukemisen kannalta. Aineisto oli vaikea, koska en aikaisemmin ole sellaista tekstiä lukenut. Kurssin harjoitusten kautta aineisto jäsentyi päähän aivan uudella tavalla. Toisen vaiheen kurssi oli TODELLA hyödyllinen, meillä oli todella osaava opettaja, joka tiesi mitä kokeessa voidaan kysyä ja teimme hyviä harjoituksia sitä varten. Ilman valmennuskurssia olisin varmasti ollut enemmän hakoteillä haastatteluissa!" (Turku, luokanopettaja)

-------------------

"Molemmat koevaiheet tuntuivat sujuvan. Kurssi opetti kaikki tarvittavat asiat niihin!" (Jyväskylä, erityispedagogiikka)

-------------------

"Koe sujui ja varsinkin ajankäytön hallinnassa oli harjoituskokeiden kokemus suuressa osassa." (Helsinki, kasvatuspsykologia)

 

Kurssilaisten kommentteja:

"Valitsin kurssit, koska Valmennuskeskuksella on vakuuttavat tilastot ja olen kuullut hyviä kokemuksia."

"Kaverini kävi viime keväänä ja pääsi sisään."

"Kurssilla oli monipuolisia ja aineistotaitoja tukevia tehtäviä. Harjoituskokeet auttoi koetilanteeseen valmistautumisessa."

"Hyvät monipuoliset tehtävät, harjoituskokeet ja erikseen aineistokoemateriaali."

"Kiitos vielä valmennuskurssista, sen tuella tuli selätettyä VAKAVA sekä päästyä ensimmäiseen hakukohteeseeni opiskelemaan. Huippua!"

"Kurssi kehitti vuorovaikutustaitojani ja opin paljon itsestäni. Tällainen kurssi olisi hyvä kaikille ihmisille huolimatta siitä hakeeko opettajaksi."

"Todella hyödyllinen kurssi, sillä oli paljon tilanteita joissa pääsi omalle epämukavuusalueelle ja se kehitti paljon. En varmasti olisi itse yhtä valmis kokeeseen ilman opetusta."

"Kurssin alussa tunsin epätoivoa ja olin hieman epävarma onko minusta opettajaksi. Kuitenkin nyt kurssin lopussa fiilis on täysin vastakkainen! Opetus on ollut huippua ja nyt sitten vaan itsevarmana kokeeseen!"

"Haastattelussa kysyttiin juuri kurssilla harjoiteltuja kysymyksiä."

"Opettaja oli mahtava ja kurssilla oli kannustava ja rento ilmapiiri. Tunneille oli kiva tulla, vaikka jännitinkin hyvin paljon. Hyvä, että harjoittelimme haastattelutilanteita - minulle hyvin pelottavia-, mutta sain rakentavaa palautetta, joka auttoi kehittämään itseäni ja luottamaan itseeni ennen koetta. En uskonut, että kurssi antaa näin paljon!"

"Huikee ope! Kiitos VAKAVA - ja soveltuvuusvalmennuksista, sanoinkuvaamattoman suuri apu."

"Kurssin jälkeen on todella paljon valmiimpi ja varmempi oli lähteä kohti soveltuvuuskokeita. Kiitos!"

"Valtava ammattitaito, jolla oli erittäin inspiroiva vaikutus!"

"Kurssin aikana tuli olo, että on valmis ja motivoitunut soveltuvuuskokeisiin."

"Kurssi antoi niin paljon eväitä, että kuvittelisin meillä kurssilaisilla olevan etulyöntiasema soveltavassa osiossa."

"Opettaja antoi todella paljon hyvää ja yksityiskohtaista palautetta, jonka ansiosta pystyi oikeasti kehittämään itseään."

"Kurssilla tosi monipuoliset tehtävät, harjoitukset, perusteellinen palautteenanto ja kannustus."

"Opettaja osasi opettaa hyvin miten soveltuvuuskokeessa tulisi toimia ja miten "heikkouksia" voisi harjoitella."

"Tulin joka kerta hyvällä mielellä ja innostuneena kurssille"