VAKAVA aineistokoe TAKUU KOTI -kurssi 2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
38 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
320
Kurssi- takuu Frendi- ale Opetus- video
x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

Ajankohta: Aineistokoe KOTI -kurssivideot kuvataan etukäteen valmiiksi kokonaisuudeksi. Videot, harjoitukset ja VAKAVAnetin saa käyttöön 1.3.2020 alkaen, mutta kurssille voi tulla mukaan myös myöhemmin, koska opetusvideoita voi katsoa joustavasti omalla ajalla pääsykokeeseen asti.

Kokonaisuus sisältää myös VAKAVAnetin 5 harjoitusta, joilla voi aloittaa harjoittelun helmikuustä lähtien.

Kurssiin kuuluu myös live -lähetyksenä toteutettavat kyselytunnit, joiden aikana kurssilaiset voivat kysyä suorassa lähetyksessä opettajalta epäselviä asioita. Kysymyksiä voi laittaa opettajalle myös ennakkoon Moodlen kysymyspalstan kautta ja kysymyksiin vastataan kyselytunnin aikana. Kyselytuntien ajankohdat ilmoitetaan tarkemmin Moodlessa kurssikokonaisuuden aktivoiduttua.

Kurssin käytännön tiedot löydät Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen. 

Hinta: 320 euroa. Varausmaksun osuus hinnasta 140 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Kurssitakuu: Kurssimme on TAKUU –kurssi ja mikäli et saa opiskelupaikkaa, saat vastaavan kurssin ensi vuonna puoleen hintaan.

Kurssin laajuus: 38 oppituntia (sisältää itsenäisesti tehtävät harjoitukset sekä kaksi harjoituspääsykoetta).

Valmennuskeskus tuo valmennuskurssin kotiisi!

• Onko valmennuskurssille osallistuminen asuinpaikkasi vuoksi mahdotonta?
• Pystytkö aikatauluttamaan itsenäisen opiskelun etkä siis välttämättä tarvitse ryhmän tukea opiskeluusi tai lähtemistä kurssipaikalle?
• Tuntuuko, että omien aikataulujen sovittaminen kurssiaikatauluun ei onnistu?
• Etsitkö edullisempaa tapaa osallistua valmennuskurssille?

Jos vastasit johonkin yllä olevista kysymyksistä kyllä, on VAKAVA aineistokoe KOTI -kurssimme juuri sinua varten valmistautuessasi valintakokeeseen.

Kurssin kuvaus

1) Kurssi on kuvattu valmiiksi kokonaisuudeksi ja se vastaa sisällöltään lähiopetuksena toteutettavaa VAKAVA aineistokoekurssia. Opettaja käy kullakin videolla läpi uuden aineistokoetaitojen harjoitteluun liittyvän kokonaisuuden, johon liittyy itsenäisesti tehty aineistokoeharjoitus. Kukin harjoitus ja vastausten perustelut käydään läpi opetusvideolla.

Kurssilla harjoittelet luku- ja muistiinpanotekniikoita, erilaisten tekstityyppien hallintaa mm. teoria-, katsaus- ja tutkimusartikkelit, opit tekstien kautta kasvatustieteellistä sanastoa ja tilastollista peruskäsitteistöä, opit taulukoiden ja tutkimustulosten tulkintaa ymmärrät aineistojen sisältöä, harjoittelet erilaisiin kysymystyyppeihin vastaamista, koetaktiikkaa ja ajankäyttöä. 

2) Videoihin on rajaton katseluoikeus pääsykokeeseen asti. Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit katsoa useaan kertaan.

3) Kurssi on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit osallistua valmennuskurssille omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteelta asuitpa sitten Suomessa tai ulkomailla.

4) Käytössäsi on Moodlen oppimisympäristö, josta löydät opetukseen liittyvät luentomuistiinpanot, aineistomateriaalit ja harjoitukset.

5) Sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä opettajalle tietokoneeltasi käsin erillisillä, suorana lähetyksenä toteutettavilla kyselytunneilla.

6) Kokenut ja asiantunteva valmennuskurssiopettajamme auttaa ja motivoi itsenäiseen harjoitteluun.

7) Kurssiin kuuluu kaksi itsenäisesti tehtävää harjoituspääsykoetta, jotka ladataan vastauksineen Moodlen oppimisympäristöön samaan aikaan lähiopetuskurssilla tehtävien kokeiden tahdissa.

8) Kurssiin sisältyy VAKAVAnetin harjoitukset.

VAKAVA KOTI -kurssilaiset kommentoivat aiempaa kokonaisuutta seuraavasti:

"Kurssi yllätti minut ja oli vielä paljon parempi kuin olin odottanutkaan. Materiaalit olivat erittäin hyviä valmistautumisen kannalta ja niitä oli riittävästi, sillä koko ajan riitti hommaa. Ilman kurssia moni asia olisi jäänyt avautumatta ja kurssi toi myös uutta näkökulmaa harjoitteluun. Kiitos paljon varsinkin Nooralle todella laadukkaasta opetuksesta!" 

"Iso kiitos siitä, että tehtäviä oli paljon! Helpotti suuresti nähdä, että mitä kannattaa vielä harjoitella! Kiitos!"

"Aivan mielettömän upea opettaja, Noora! Niin tsemppaava, positiivinen, ymmärtäväinen ja erittäin ammattitaitoinen!"

"Haluan kiittää upeasta ja palkitsevasta valmennuksesta! Ensimmäistä kertaa käytin teidän palveluja ja yllätyin TÄYSIN! Aiemmin olen ollut kilpailevan yrityksen nettikurssilla, joka näköjään on ollut ihan turhaa ja ainoastaan rahastusta."

"Kiitos loistavasta kurssista! Kaikki toimi hienosti. Opettaja Noora on loistava. Osaa selittää hienosti ja tekee tunneista niin mielenkiintoisia, että tunnit menevät hetkessä. Lisäksi aivan loistavat materiaalit, runsaasti harjoituksia ja opettajalta sai aina apua ja vastauksia kysymyksiin, kun niitä tarvitsi."