Yli 700 AMK-sisäänpääsijää keväällä 2021 - Liity sinäkin onnistujien joukkoon!

Historian valmennuskurssi - Miksi historian valmennuskurssille?

1. Historian valmennuskurssi rytmittää lukemisen

Koska valintakokeen valmistautumisaika on vain kuukausi valintakoemateriaalin julkaisusta, onnistunut ajankäyttö on ratkaisevan tärkeää. Historian valmennuskurssillamme pääset tehokkaaseen lukurytmiin välittömästi valintakoemateriaalin ilmestyttyä, käyt läpi koealueen keskeiset teemat, syy- ja seuraussuhteet tapahtumien välillä sekä harjoittelet vastaustekniikkaa.

Kurssikerrat ovat 2-3 kertaa viikossa, välipäivinä syvennät ja kertaat kurssilla käsitellyt asiat sekä teet harjoitusesseitä. Historian valmennuskurssin materiaali jaetaan opetuksen yhteydessä.

”Lukumotivaatio nousi jokaisen kurssikerran jälkeen.”  

Tutustu kurssiimme

2. Opi oikeanlainen vastaustekniikka historian valmennuskurssilla

Opiskelupaikan saaminen jää harvemmin kiinni tiedollisesta osaamisesta, vaan syynä on puutteellinen vastaustekniikka. Kokeessa menestymisen kannalta keskeistä onkin tietynlaisen, historianopinnoille tyypillisen vastauksen rakentaminen, jolla osoitat osaamisesi historian pääsykokeessa. Lisäksi valintakokeessa vastaukset kirjoitetaan käsin, jota on syytä harjoitella lukion sähköisten kokeiden jälkeen.

Oman haasteen vastaamiseen tuo myös kokeen lyhyt vastausaika sekä rajattu vastaustila. Kurssillamme valintakoemateriaalin päätapahtumien ja keskeisten teemojen hahmottamisen ohella pääpaino on kirjoittamisella ja koevastausrakenteen opettelemisella. Vastaustekniikan harjoittelu historian valmennuskurssillamme tuo varmuutta koetilanteeseen.

”Kirjoitimme paljon harjoitusesseitä, saimme niistä opettajalta palautetta ja kehityimme kirjoittajina. Siitähän pääsykokeessakin on kysymys: kuinka hyvin päässä olevat asiat pystyy muotoilemaan paperille.”  

3. Harjoittele pääsykoetilanne etukäteen

Kurssitehtävät sekä kaksi harjoituspääsykoetta auttavat sinua seuraamaan edistymistäsi, arvioimaan osaamisesi tasoa, harjoittelemaan pääsykoetilannetta ja kokeen ajankäyttöä.

"Pääsin Helsingin Yliopistoon opiskelemaan historiaa! Kurssin opetus oli hyvälaatuista ja selkeää. Erityisesti minulle oli hyötyä harjoituskokeista, sillä niitä oli kurssilla monta ja opettajamme Tuomas paneutui kokeiden tarkistamiseen ja palautteen antamiseen huolella. Kiitos valtavasti kurssista, onneksi minulla oli mahdollisuus sen käymiseen."  

4. Onnistu kokeessa - historian valmennuskurssimme asiantunteva opetus tukee oppimista

Opiskelupaikan saavuttaminen vaatii kovaa motivaatiota ja työntekoa. Historian valmennuskurssilla opiskelet kokeneen valmennuskurssiopettajan tuella ja varmistat, että käyt kaikki vaadittavat asiat läpi ennen pääsykoetta. Oma panoksesi yhdessä tehokkaan valmennuskurssin kanssa moninkertaistaa mahdollisuutesi.

”Minun olikin tarkoitus laittaa teille kiitosviestiä tulemaan, sillä teidän avulla saavutin juuri yhden suurimmista unelmistani. Pääsin siis Helsingin yliopistoon opiskelemaan historiaa, johon minulla onkin ollut suuri intohimo niin kauan kuin vain jaksan muistaa. Siispä haluan kiittää tuhannesti teidän loistavasta kurssista, jonka ansiosta voin onnellisena tyttönä kävellä yliopiston ovista sisään tulevana syksynä!" 

Ilmoittaudu kurssillemme ja menesty valintakokeessa!

 

Ota yhteyttä

Tytti Luuri
Valmennusjohtaja, KM
Puhelin: 020 7280 363
Vastuualueet: oikeustiede, logopedia, valtiotieteet, kielten abikurssit, opinto-ohjaajien palvelut, stipendit, laskutus, asiakaspalvelu
tytti.luuri@valmennuskeskus.fi