Farmasia Koti 2022

Kurssiin kuuluu uusi ja ainutlaatuinen Farmasianetti oppimisalusta pääsykoevalmentautumiseen. Se kertoo reaaliaikaisesti, kuinka etenet tavoitteesi saavuttamisessa ja voit verrata itseäsi muihin pyrkijöihin sekä kysyä neuvoa opettajiltamme. Lisäksi saat opetusvideot ja 3 harjoituspääsykoetta.

Farmasia Koti 2022

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
88 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
490
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Saat Moodlen tunnukset sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Moodlen kautta pääset kirjautumaan myös Farmasianettiin. Farmasianetti avataan viimeistään 17.1.2022 ja se on auki aina pääsykoepäivään asti. 

Hinta: Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat maksutiedot

Kurssin kuvaus:

 1. Kurssi sisältää kemian ja aineisto-osuuden opetusvideot (kemia 60 oppituntia, aineisto-osuus 28 oppituntia), joita voit katsoa niin paljon kuin haluat.
 2. Saat 3 harjoituspääsykoetta.
 3. Lisäksi kurssiin kuuluu Farmasianetti, jossa on seuraavat ominaisuudet:
  1. Saat valmennuskursseilla käytettävän kemian ja aineisto-osuuden materiaalin sähköisenä versiona. Materiaali sisältää kemian teoriatiivistelmän valintakoevaatimuksista ja yli 600 kemian tehtävää ja vähintään 10 aineisto-osuuden harjoitusta, joissa on mallivastaukset.
  2. Laadukkaiden, vaiheittaisten mallivastausten ansiosta näet helposti, osasitko tehtävän.
  3. Opiskelet pääsykokeisiin tehokkaasti oman aikataulusi mukaan. Edistymiskäyrä kertoo sinulle reaaliaikaisesti, kuinka etenet tavoitteesi saavuttamisessa.
  4. Voit seurata reaaliajassa, kuinka myös muut pyrkijät ovat onnistuneet tehtävien teossa. Näin tiedät koko ajan, kuinka oma opiskelusi etenee suhteessa muihin pyrkijöihin.
  5. Farmasianetti ohjaa sinut kertaamaan aiemmin opiskelemasi asiat. Kirjautuessasi näet tehtävät, joita et edellisellä kerralla osannut ja jotka kaipaavat kertaamista.
  6. Voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajillemme, jotka vastaavat sinulle henkilökohtaisesti. Myös teoriaosiosta saat tukea tehtävien tekemiseen.