Farmasia helmikuu Helsinki 2021

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
105 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
1110
Kurssi- takuu Frendi- ale
x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Lue tästä: Näin huolehdimme turvallisuudesta lähiopetuskursseillamme!

Ajankohta: Luennot arkisin 2-3 krt / vko klo 17.00-20.15. Tarkemman aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi.

Hinta: Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus kurssimaksusta 180€. Tarkemmat maksutiedot. 

Kurssin laajuus: Kemia 60, aineistokoe 28, harjoituspääsykokeet 14 h ja Pääsykoevalmentautumisen työkalut 3 oppituntia.

Farmasian kurssimme on Takuukurssi. Mikäli et saa opiskelupaikkaa Farmasian alalta, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna 280 eurolla!

Kurssin kuvaus

Kurssi on markkinoiden ainoa pitkäkestoinen Farmasian kurssi. Kemian osuudessa käydään läpi pääsykoevaatimusten mukaisesti lukion laajan kemian sisältöjä. Opetus järjestetään arki-iltaisin pääosin 2-3 kertaa viikossa, joten kurssikertojen välillä on reilusti aikaa valmistautua tuleviin kurssikertoihin, tehdä harjoituksia ja kerrata oppimaansa. Kurssin aikataulu ja aikainen aloitusajankohta mahdollistavat parhaiten kemian tietojen omaksumisen niille, joiden perustiedot ja laskurutiini vaativat kertaamista ja kehittämistä. Kemian runsas oppituntimäärä sekä useat kurssikerrat (15 kpl) helpottavat asioiden sisäistämistä ja mahdollistavat lukiotiedot kertaamisen sekä paneutumisen haastavimpiin ja vaikeimmaksi koettuihin aiheisiin.

Aineistokoeosuudessa (8 iltaa) perehdyt aineistokokeen vaatimuksiin sekä erilaisiin terveystieteisiin perustuviin teksteihin. Kuusi iltaa käytetään ihmisen fysiologian ja farmakologian opetukseen ja 2 iltaa yleisiin aineistokoetaitoihin. Kurssin aikana saat käsiteltäväksesi vähintään 10 erilaista terveystieteisiin perustuvaa aineistotekstiä. Toisin kuin monet luulevat, aineistokokeeseen voi valmistautua etukäteen. Kurssin käytyäsi tiedät, mikä aineistokoe on ja miten käsittelet aineistoa. Aineistokokeessa menestyminen edellyttää sinulta hyviä tekstinkäsittelyvalmiuksia löytääksesi olennaiset kohdat vastauksen tueksi rajatussa ajassa. Kurssin aikana opetetaan ja harjoitellaan tutkitusti tehokkaat luku-, muistiinpanotekniikat. Kurssilla pääpaino on erilaisissa tekstiharjoituksissa, joiden avulla parannat luku-, muistiinpanotekniikkaasi. 

1. Ennakkoharjoittelu ja kurssimateriaali

2. Pääsykoevalmentautumisen työkalut -päivä

3. Lähiopetus kursseilla

4. Harjoituskokeet ja simuloitu pääsykoe

5. Tutorointi