Yli 700 AMK-sisäänpääsijää keväällä 2021 - Liity sinäkin onnistujien joukkoon!

Miksi DI-tutkinnon valmennuskurssille?

Kausien 2005-2019 kaikista diplomi-insinöörikurssilaisistamme 99% on valmis suosittelemaan kurssiaan kavereilleen.

Kaikilla kursseillamme huomioidaan diplomi-insinööritutkinnon yhteisvalinnan uudistetut valintakoevaatimukset.

1. Laskurutiini ja pääsykoevalmentautuminen

Pääsykokeessa menestyminen vaatii lujaa laskurutiinia. Valmennuskursseilla kerrataan valintakokeen kannalta keskeisimmät lukion laajan matematiikan ja fysiikan teoriaosuudet sekä työstetään opittuja asioita laskemalla. Matematiikan opetuksessa huomioidaan myös ongelmanratkaisukyvyn harjoittelu. Kursseihimme kuuluu myös harjoituspääsykokeita, joiden avulla voit harjoitella itse pääsykoetilannetta.

Tutustu kursseihin

2. Oppimisen seuranta ja tuki

Kursseillamme saat tukea opettajilta ja myös kurssitutorilta. Tutorilta voit saada apuja lukusuunnitelman tekemiseen, opiskelutekniikoihin sekä stressinhallintaan. Opettajat puolestaan tukevat sinua oppiaineiden opiskelussa ja vaikeiden aihealueiden sisäistämisessä. Valmennuskursseja kehitetään yhdessä opettajien, tutorien sekä aiempien kurssilaisten kanssa keskittymällä erityisesti sisältöjen ja aikataulujen tehokkuuteen.

Omaa oppimistasi voit seurata DI-netissä. DI-netti on uusi ja ainutlaatuinen tapa valmistautua pääsykokeeseen! Kyseessä on oppimisympäristö, jossa harjoittelet pääsykoetehtäviä sähköisesti.  DI-netissä tapahtuva harjoittelu tukee olennaisesti kurssilla tapahtuvaa oppimista. 

Tutustu DI-nettiin

3. Kurssimateriaali

Kaikkiin valmennuskursseihimme sisältyy runsas oppimista tukeva kurssimateriaali, jossa on huomioitu kaikki DI-valintakokeessa olevat aineet ja sisällöt. Lisäksi materiaaliin kuuluvat teoriakoosteet sekä valintakokeita yli 20 vuoden ajalta. Matematiikan ja fysiikan ennakkomateriaalin saat käyttöösi sähköisenä marraskuussa. Kurssimateriaali jaetaan ensimmäisellä kurssikerralla. Kurssimateriaaliin kuuluu:

  • teoriakoosteet lukion kursseista
  • runsaasti harjoitustehtäviä vaiheittaisine ratkaisuineen
  • valintakoetehtäviä ratkaisuineen vuodesta 1996 alkaen.

Tutustu kursseihin

4. Ajanhallinta ja motivointi

Valmennuskursseillamme pyrkimisprosessisi säännöllinen aikataulu syntyy automaattisesti opettajan opastuksella. Opettajien sekä tutorien tuki ja muiden kurssilaisten läsnäolo varmistavat opiskelumotivaation ylläpysymisen. Erityisesti muiden pyrkijöiden tason ja heidän tekemänsä työn määrän näkeminen antavat puhtia opiskeluun.

Ilmoittaudu kursseillemme ja menesty valintakokeessa!

 

Ota yhteyttä

Veera Rosama
Valmennusjohtaja, FM
Vastuualueet: Matematiikka, diplomi-insinöörikoulutus
veera.rosama@valmennuskeskus.fi