OHO! Psykalle ja logopediaan yhteinen valintakoe.

Miksi DI-tutkinnon valmennuskurssille?

Kausien 2005-2019 kaikista di kurssilaisistamme 99% on valmis suosittelemaan kurssiaan kavereilleen.

Kaikilla kursseillamme huomioidaan Diplomi-insinööritutkinnon yhteisvalinnan uudistetut valintakoevaatimukset.

Valitse itsellesi sopiva DI-kurssi

1. Laskurutiini ja pääsykoevalmentautuminen

Pääsykokeessa menestyminen vaatii lujaa laskurutiinia. Valmennuskursseilla kerrataan valintakokeen kannalta keskeisimmät lukion laajan matematiikan ja fysiikan teoriaosuudet sekä työstetään opittuja asioita laskemalla. Matematiikan opetuksessa huomioidaan myös ongelmanratkaisukyvyn harjoittelu. Kemian opetukseen voit osallistua lääketieteen alan valmennuskursseillamme. Kursseihimme kuuluu myös harjoituspääsykokeita, joiden avulla voit harjoitella itse pääsykoetilannetta.

Tutustu kursseihin

2. Oppimisen seuranta ja tuki

Kursseillamme saat tukea opettajilta ja myös kurssitutorilta. Tutorilta voit saada apuja lukusuunnitelman tekemiseen, opiskelutekniikoihin sekä stressinhallintaan. Opettajat puolestaan tukevat sinua oppiaineiden opiskelussa ja vaikeiden aihealueiden sisäistämisessä. Valmennuskursseja kehitetään yhdessä opettajien, tutorien sekä aiempien kurssilaisten kanssa keskittymällä erityisesti sisältöjen ja aikataulujen tehokkuuteen.

Omaa oppimistasi voit seurata DI-netissä. DI-netti on uusi ja ainutlaatuinen tapa valmistautua pääsykokeeseen! Kyseessä on oppimisympäristö, jossa harjoittelet pääsykoetehtäviä sähköisesti.  DI-netissä tapahtuva harjoittelu tukee olennaisesti kurssilla tapahtuvaa oppimista. 

Tutustu DI-nettiin

3. Kurssimateriaali

Kaikkiin valmennuskursseihimme sisältyy runsas oppimista tukeva kurssimateriaali, jossa on huomioitu kaikki DI-valintakokeessa olevat aineet ja sisällöt. Lisäksi materiaaliin kuuluvat teoriakoosteet sekä valintakokeita yli 20 vuoden ajalta. Matematiikan ja fysiikan ennakkomateriaalin saat käyttöösi sähköisenä marraskuussa. Kurssimateriaali jaetaan ensimmäisellä kurssikerralla. Kurssimateriaaliin kuuluu:

  • teoriakoosteet lukion kursseista
  • runsaasti harjoitustehtäviä vaiheittaisine ratkaisuineen
  • valintakoetehtäviä ratkaisuineen vuodesta 1996 alkaen.

Tutustu kursseihin

4. Ajanhallinta ja motivointi

Valmennuskursseillamme pyrkimisprosessisi säännöllinen aikataulu syntyy automaattisesti opettajan opastuksella. Opettajien sekä tutorien tuki ja muiden kurssilaisten läsnäolo varmistavat opiskelumotivaation ylläpysymisen. Erityisesti muiden pyrkijöiden tason ja heidän tekemänsä työn määrän näkeminen antavat puhtia opiskeluun.

Ilmoittaudu kursseillemme ja menesty valintakokeessa!