DI Supertakuu Helsinki 2021

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
244 oppituntia
alkaa
päättyy
kurssin hinta
2490
Kurssi- takuu Frendi- ale
x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Lue tästä: Näin huolehdimme turvallisuudesta lähiopetuskursseillamme!

Ajankohta: Kurssi koostuu kolmesta eri DI kurssista. Tarkemman aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen jokaisen kurssin alkua oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi.

Hinta: Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus kurssimaksusta 360€. Tarkemmat maksutiedot. 

Kurssin laajuus: Yhteensä 262 oppituntia

Ainoana kurssijärjestäjänä Suomessa tarjoamme sinulle täysin riskittömän valmennuskurssin DI yhteisvalinnan pääsykokeisiin! Me jaamme riskin kanssasi: maksamme valmennuksesi, jos et saa opiskelupaikkaa DI yhteisvalinnan koulutusohjelmissa. Mikäli jäät ilman opiskelupaikkaa, palautamme kaikki rahasi 30.9.2020 mennessä.

DI SUPERTAKUUN tavoitteena on tarjota pitkäjänteinen, laskuharjoittelupainotteinen valmistautuminen DI koulutuksen yhteisvalinnan valintakokeeseen. Sinun tavoitteesi on myös meidän tavoitteemme, joten tulet saamaan täyden tukemme aina valintakokeeseen asti. Älä tuhlaa aikaasi ja rahojasi välivuoteen, vaan turvaa tulevaisuutesi nyt. Investointi omaan osaamiseen ja opiskelupaikkaan maksaa itsensä nopeasti moninkertaisena takaisin.

Käytännössä edellytämme, että osallistut vähintään kahdelle edellä mainituista kursseista. Kurssin ensimmäiseen vaiheeseen otetaan mukaan lopullista kokoonpanoa suurempi ryhmä. Lopullinen kokoonpano (max 10 hlöä) valitaan karsintakokeen perusteella, joka pidetään helmikuun puolivälin jälkeen. Lopullisen kokoonpanon ulkopuolelle jäävät jatkavat VIP-Takuu –kurssilla, joka vastaa sisällöltään SUPERTAKUU kurssia.

Kurssin kuvaus

DI SUPERTAKUUN rakenne

DI TAKUU TAMMIKUU 102 oppituntia, DI TAKUU PÄIVÄ 98 oppituntia, DI TAKUU INTENSIIVI 44 oppituntia

Kurssin luonne

Kurssin aikainen alkamisajankohta tarjoaa mahdollisuuden pitkäjänteiseen harjoitteluun. Kurssi alkaa rauhalliseen tahtiin TAMMIKUUN kurssilla, joka luonteensa ja ajankohtansa vuoksi sopii hyvin fysiikan ja matematiikan tietonsa jo unohtaneille ja abiturienteille tehokkaaseen valmentautumiseen ylioppilaskirjoituksiin. Ylioppilaskirjoitusten jälkeen jatketaan TAKUU PÄIVÄLLÄ tiiviimpään tahtiin tietojen ja taitojen kertaamista ja hiomista, minkä jälkeen INTENSIIVIKURSSILLA keskitytään erityisesti vanhoihin valintakoetehtäviin ja vastaustekniikan harjoitteluun juuri ennen valintakoetta.

Runsas harjoittelu

Mikäli otat valmistautumisen tosissasi ja olet valmis panostamaan siihen, lasket DI SUPERTAKUUN aikana kaiken kaikkiaan yli 900 tehtävää. (ja lisäksi osan tehtävistä useampaan kertaan). Tällä harjoittelumäärällä menestyminen valintakokeessa on taattu.

Mittava määrä opetusta

SUPERTAKUU kurssilaisilla on oikeus osallistua kaikille Valmennuskeskuksen DI kursseille. Nämä kurssit ovat TAKUU TAMMIKUU, TAKUU PÄIVÄ ja TAKUU INTENSIIVI. Sinulla on mahdollisuus opiskella fysiikkaa ja matematiikkaa haluamillasi kursseilla.