DI Viptakuu Helsinki 2021

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
244 oppituntia
alkaa
päättyy
kurssin hinta
1690
Kurssi- takuu Frendi- ale
x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Lue tästä: Näin huolehdimme turvallisuudesta lähiopetuskursseillamme!

Ajankohta: Kurssi koostuu kolmesta eri DI kurssista. Tarkemman aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen jokaisen kurssin alkua oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi.

Hinta: Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus kurssimaksusta 360€. Tarkemmat maksutiedot. 

Kurssin laajuus: Yhteensä 262 oppituntia

Ainoana valmennuskurssijärjestäjänä pidämme kaikki DI koulutuksen kurssimme Takuukursseina. Mikäli et saa opiskelupaikkaa DI koulutusohjelmasta kurssikeväänä, pääset vastaavalle DI kurssillemme ilmaiseksi seuraavana keväänä!

DI Viptakuu tarjoaa pitkäjänteisen, laskuharjoittelupainotteisen valmistautuminen DI koulutuksen yhteisvalinnan valintakokeeseen. Sinun tavoitteesi on myös meidän tavoitteemme, joten tulet saamaan täyden tukemme aina valintakokeeseen asti.

Kurssin kuvaus

DI Viptakuun rakenne

DI TAKUU TAMMIKUU 102 oppituntia, DI TAKUU PÄIVÄ 98 oppituntia, DI TAKUU INTENSIIVI 44 oppituntia

Kurssin luonne

Kurssin aikainen alkamisajankohta tarjoaa mahdollisuuden pitkäjänteiseen harjoitteluun. Kurssi alkaa rauhalliseen tahtiin TAMMIKUUN kurssilla, joka luonteensa ja ajankohtansa vuoksi sopii hyvin fysiikan ja matematiikan tietonsa jo unohtaneille ja abiturienteille tehokkaaseen valmentautumiseen ylioppilaskirjoituksiin. Ylioppilaskirjoitusten jälkeen jatketaan TAKUU PÄIVÄLLÄ tiiviimpään tahtiin tietojen ja taitojen kertaamista ja hiomista, minkä jälkeen INTENSIIVIKURSSILLA keskitytään erityisesti vanhoihin valintakoetehtäviin ja vastaustekniikan harjoitteluun juuri ennen valintakoetta.

Runsas harjoittelu

Mikäli otat valmistautumisen tosissasi ja olet valmis panostamaan siihen, lasket kurssin aikana kaiken kaikkiaan yli 900 tehtävää. (ja lisäksi osan tehtävistä useampaan kertaan). Tällä harjoittelumäärällä menestyminen valintakokeessa on taattu.

Mittava määrä opetusta

VIP -TAKUU kurssilaisilla on oikeus osallistua kaikille Valmennuskeskuksen DI kursseille. Nämä kurssit ovat TAKUU TAMMIKUU, TAKUU PÄIVÄ ja TAKUU INTENSIIVI. Sinulla on mahdollisuus opiskella fysiikkaa ja matematiikkaa haluamillasi kursseilla.