DI intensiivi Helsinki 2021

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
49 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
620
Kurssi- takuu Frendi- ale
x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Lue tästä: Näin huolehdimme turvallisuudesta lähiopetuskursseillamme!

Ajankohta:  Opetus arki-iltaisin ja lauantaisin 2-4 krt/vko. Tarkemman aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi.

Hinta: Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus kurssimaksusta 360€. Tarkemmat maksutiedot.

Kurssin laajuus: Matematiikka ja fysiikka 22 ot / aine, harjoituspääsykoe 5 ot

Kurssin kuvaus

Ainoana valmennuskurssijärjestäjänä pidämme kaikki DI koulutuksen kurssimme Takuukursseina. Mikäli et saa opiskelupaikkaa DI koulutusohjelmasta kurssikeväänä, pääset vastaavalle DI kurssillemme ilmaiseksi seuraavana keväänä!

Kurssiin sopii kuvaukseksi ”kolmessa viikossa teekkariksi”. Kurssi on nimensä mukaisesti lyhyt, täysipäiväinen laskuharjoituskurssi, jolla teoriaopetus on vähäisempää. Teorian läpikäynti tapahtuu opettajajohtoisesti laskemisen kautta arki-iltaisin ja muutamana lauantai päivänä. Kurssikerroilla lasketaan pääsääntöisesti vanhoja valintakoetehtäviä ja vaativampia tehtäviä. Luonteensa vuoksi kurssi edellyttää tuoreessa muistissa olevat lukion laajan fysiikan ja matematiikan tiedot, ja näin ollen ennakkoharjoittelu ja kurssi-iltojen välillä olevan ajan tehokas käyttö korostuvat.

1. Ennakkoharjoittelu

2.Ainekohtainen opetus kursseilla

3. Harjoituspääsykoe