DI tutkinto Takuu tammikuu, Helsinki 2020

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
102 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
1280
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Kurssi- takuu Frendi- ale
x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Koronaviruksen aiheuttaman pandemian takia kurssi järjestetään tällä hetkellä poikkeuksellisesti etäopetuksena. Lähiopetukseen siirrytään heti viranomaisten niin salliessa. Lisätietoa ->

Ajankohta: Pääosin 1 krt / vko lauantaisin, lisäksi 2-3 sunnuntaita. Tarkemman aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi.

Hinta: 1270€ + 15€ toimitus- ja käsittelykulut. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai 1-6 erässä. Varausmaksun osuus kurssimaksusta 360€. Tarkemmat maksutiedot.

Kurssin laajuus: Yhteensä 102 oppituntia. Matematiikka 48 ot (a 45 min), fysiikka 44 ot, kokeet 8 ot. Kemian opetukseen voit osallistua lääketieteen kursseillamme, kysy lisää vkinfo@valmennuskeskus.fi

Ainoana valmennuskurssijärjestäjänä pidämme kaikki DI koulutuksen kurssimme Takuukursseina. Mikäli et saa opiskelupaikkaa DI koulutusohjelmasta kurssikeväänä, pääset vastaavalle DI kurssillemme ilmaiseksi seuraavana keväänä. Älä tuhlaa aikaasi ja rahojasi välivuoteen, vaan turvaa tulevaisuutesi nyt. Investointi omaan osaamiseen ja opiskelupaikkaan maksaa itsensä nopeasti moninkertaisena takaisin.

Kurssi on markkinoiden ainoa pitkäkestoinen valmennuskurssi DI koulutuksen pääsykokeisiin. Aikaisen alkamisajankohtansa vuoksi se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kerrata lukion pitkän matematiikan ja fysiikan oppimäärät. Matematiikan ja fysiikan laskutaitojen harjoitteleminen ja opitun asian sisäistäminen vievät aikaa. Näin ollen kurssi soveltuu erityisesti tiedot jo ehkä unohtaneille ja lisäksi se auttaa tehokkaassa valmentautumisessa ylioppilaskirjoituksiin. Opetusta on pääosin kerran viikossa lauantaisin, joten opetusten välillä on riittävästi aikaa kotitehtävien tekemiseen, kurssikerralla läpikäytyjen asioiden kertaamiseen ja valmistautumiseen seuraavaa kurssikertaa varten.

Kurssin kuvaus

1. Ennakkoharjoittelu

Ilmoittautumisesi jälkeen saat ennakkoharjoittelumateriaalin (postitetaan joulukuussa), joka sisältää n. 150 ennakkotehtävää / aine omien fysiikan ja matematiikan tietojen harjoitteluun ja arviointiin.

2.Ainekohtainen opetus kursseilla

Valmennuskursseilla kerrataan valintakokeen kannalta keskeisimmät lukion laajan matematiikan ja fysiikan teoriaosuudet. Lukion periodimuotoinen opiskelutapa aiheuttaa monesti sen, että eri lukiokurssien asioiden liittyminen toisiinsa jää hämäräksi. Valmennuskursseillamme saat selkeän kokonaiskuvan matematiikasta ja fysiikasta sekä vankan laskurutiinin tiiviin, ohjatun harjoittelun tuloksena.

Valmennuskeskuksen opettajat valitaan haastattelujen ja koeluentojen perusteella opettajankoulutusohjelmaan, jonka suorittaminen on edellytys opetustehtäviin pääsemiselle. Kokeneet, kymmeniä kursseja valmentaneet opettajamme ovat tärkeä apu niin uusien opettajien kouluttamisessa kuin valmennuskurssien kehittämisessäkin. Valmennuskursseja kehitetään yhdessä opettajien sekä aiempien kurssilaisten kanssa keskittymällä erityisesti sisältöjen ja aikataulujen tehokkuuteen.

3. Harjoituspääsykokeet

Kurssiin kuuluvat harjoituspääsykokeet tarjoavat erinomaisen tilaisuuden harjoitella pääsykoetilannetta ja testata omaa osaamistasi. Kokeet pisteytetään ja palautetaan korjattuna.