DI tutkinto Takuu intensiivi, Helsinki 2020

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
62 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
870
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta:  Opetus arki-iltaisin ja lauantaisin 2-4 krt/vko. Tarkemman aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi.

Hinta: 870€ + 15€ toimitus- ja käsittelykulut. Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus kurssimaksusta 360€. Tarkemmat maksutiedot.

Kurssin laajuus: Molemmat aineet 62 oppituntia, 31 ot / aine.

Ainoana valmennuskurssijärjestäjänä pidämme kaikki DI koulutuksen kurssimme Takuukursseina. Mikäli et saa opiskelupaikkaa DI koulutusohjelmasta kurssikeväänä, pääset vastaavalle DI kurssillemme ilmaiseksi seuraavana keväänä!

Kurssiin sopii kuvaukseksi ”kolmessa viikossa teekkariksi”. Kurssi on nimensä mukaisesti lyhyt, täysipäiväinen laskuharjoituskurssi, jolla teoriaopetus on vähäisempää. Teorian läpikäynti tapahtuu opettajajohtoisesti laskemisen kautta arki-iltaisin ja muutamana lauantai päivänä. Kurssikerroilla lasketaan pääsääntöisesti vanhoja valintakoetehtäviä ja vaativampia tehtäviä. Luonteensa vuoksi kurssi edellyttää tuoreessa muistissa olevat lukion laajan fysiikan ja matematiikan tiedot, ja näin ollen ennakkoharjoittelu ja kurssi-iltojen välillä olevan ajan tehokas käyttö korostuvat.

Kurssin kuvaus

1. Ennakkoharjoittelu

Ilmoittautumisesi jälkeen saat ennakkoharjoittelumateriaalin (postitetaan tammikuussa), joka sisältää n. 150 ennakkotehtävää / aine omien fysiikan ja matematiikan tietojen harjoitteluun ja arviointiin.

2.Ainekohtainen opetus kursseilla

Valmennuskursseilla kerrataan valintakokeen kannalta keskeisimmät lukion laajan matematiikan ja fysiikan teoriaosuudet. Lukion periodimuotoinen opiskelutapa aiheuttaa monesti sen, että eri lukiokurssien asioiden liittyminen toisiinsa jää hämäräksi. Valmennuskursseillamme saat selkeän kokonaiskuvan matematiikasta ja fysiikasta sekä vankan laskurutiinin tiiviin, ohjatun harjoittelun tuloksena.

Valmennuskeskuksen opettajat valitaan haastattelujen ja koeluentojen perusteella opettajankoulutusohjelmaan, jonka suorittaminen on edellytys opetustehtäviin pääsemiselle. Kokeneet, kymmeniä kursseja valmentaneet opettajamme ovat tärkeä apu niin uusien opettajien kouluttamisessa kuin valmennuskurssien kehittämisessäkin. Valmennuskursseja kehitetään yhdessä opettajien sekä aiempien kurssilaisten kanssa keskittymällä erityisesti sisältöjen ja aikataulujen tehokkuuteen.

3. Harjoituspääsykoe

Kurssiin kuuluva harjoituspääsykoe tarjoaa erinomaisen tilaisuuden harjoitella pääsykoetilannetta ja testata omaa osaamistasi. Harjoituspääsykoe palautetaan kotiin korjattuna.