Biologia Online 2022

kaupunki
Etäopetus
kurssin laajuus
70 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
690
Ennakko- etu Kurssi- takuu Frendi- ale Opetus- video
x

Kaikki normaalihintaiset kurssit -20 %, kun ilmoittaudut viimeistään 31.7.2021 ja -10 %, kun ilmoittaudut 1.8.-20.9.2021.

x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

ilmoittaudu tästä

Online-kurssilla saat ammattitaitoisten opettajien vetämän aikataulutetun liveopetuksen ja runsaasti monipuolisia tehtäviä. Kurssi rytmittää itsenäistä lukemistasi ja ylläpitää opiskelurutiiniasi ja motivaatiotasi. Kurssin opetusaikataulua seuraamalla tulet kerranneeksi biologian kokonaisuudet loogisessa järjestyksessä. Harjoitustehtäviä teet sähköisessä oppimisympäristössä Bilsanetissä silloin kuin haluat. Kurssi kuuluu 6 palautettavaa esseetehtävää, joihin saat henkilökohtaisen palautteen ja lisäksi testaat osaamisesi harjoituspääsykokeella.

Opetus pidetään pääosin arkipäivisin ja lauantaisin. Opetusta on 15 kertaa. Kurssi soveltuu erinomaisesti mm. abiturienteille, jotka haluavat pitää ylioppilaskoetta varten hankitut tiedot hyvässä muistissa.

Tälle kurssille osallistuaksesi tarvitset vain tietokoneen tai muun mobiililaitteen sekä toimivan internetyhteyden!

Online-kurssilla

 1. seuraat opetusta suorana lähetyksenä,
 2. voit kysyä opettajalta apua liveopetuksen aikana,
 3. saat henkilökohtaista apua vastaustekniikkaan,
 4. harjoittelet tehtäviä Bilsanetissä sekä
 5. testaat osaamisesi harjoituspääsykokeilla.

Kurssin sisältö

 • 62 oppituntia biologian etäopetusta
 • 4 oppituntia opiskeluteknistä etäopetusta
 • yksi harjoituspääsykoe (4 ot), joka korjataan ja pisteytetään
 • 6 esseeharjoitusta, joihin saat henkilökohtaisen palautteen
 • Bilsanetti
 • tutorointi

Ainoana valmennuskurssijärjestäjänä pidämme kaikki kurssimme Takuukursseina. Mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssikeväänä, pääset vastaavalle kurssille seuraavana keväänä 160 eurolla!

Ajankohta: Aikataulun mukaisesti edetessä opetusta on arkisin 2-4 kertaa / viikko. Opetus on pääosin arkipäivisin ja lauantaisin, muutamia kertoja voi olla arki-iltaisin. Tarkemman aikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Hinta: Voit valita maksun 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus hinnasta on 140 euroa. Tarkemmat maksutiedot.

Laajuus: Yhteensä 70 oppituntia (á 45 min)