Biologia Koti 2022

Kurssiin kuuluu uusi ja ainutlaatuinen Bilsanetti oppimisalusta pääsykoevalmentautumiseen. Bilsanetti kertoo reaaliaikaisesti, kuinka etenet tavoitteesi saavuttamisessa ja voit verrata itseäsi muihin pyrkijöihin sekä kysyä neuvoa opettajiltamme. Lisäksi saat opetusvideot ja 2 harjoituspääsykoetta.

Biologia Koti 2022

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
57 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
340
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Saat Moodlen tunnukset sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Moodlen kautta pääset kirjautumaan myös Bilsanettiin. Bilsanetti avataan viimeistään 17.1.2022 ja se on auki aina pääsykoepäivään asti. 

Hinta: Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat maksutiedot

Kurssin kuvaus:

 1. Kurssi sisältää biologian valmennuskurssia vastaavat videot (57 oppituntia), joita voit katsoa niin paljon kuin haluat.
 2. Saat 2 harjoituspääsykoetta, jotka korjataan, pisteytetään ja kommentoidaan sinulle henkilökohtaisesti.
 3. Lisäksi kurssiin kuuluu Bilsanetti, jossa on seuraavat ominaisuudet:
  1. Saat valmennuskursseilla käytettävän kurssimateriaalin sähköisenä versiona. Materiaali sisältää teoriatiivistelmän valintakoevaatimuksista ja yli 1000 tehtävää, joissa on mallivastaukset.
  2. Laadukkaiden, vaiheittaisten mallivastausten ansiosta näet helposti, osasitko tehtävän.
  3. Opiskelet pääsykokeisiin tehokkaasti oman aikataulusi mukaan. Edistymiskäyrä kertoo sinulle reaaliaikaisesti, kuinka etenet tavoitteesi saavuttamisessa.
  4. Voit seurata reaaliajassa, kuinka myös muut pyrkijät ovat onnistuneet tehtävien teossa. Näin tiedät koko ajan, kuinka oma opiskelusi etenee suhteessa muihin pyrkijöihin.
  5. Bilsanetti ohjaa sinut kertaamaan aiemmin opiskelemasi asiat. Kirjautuessasi näet tehtävät, joita et edellisellä kerralla osannut ja jotka kaipaavat kertaamista.
  6. Voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajillemme, jotka vastaavat sinulle henkilökohtaisesti. Myös teoriaosiosta saat tukea tehtävien tekemiseen.