Bilsanetti 2022

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
160
Ennakko- etu Frendi- ale
x

Kaikki normaalihintaiset kurssit -20 %, kun ilmoittaudut viimeistään 31.7.2021 ja -10 %, kun ilmoittaudut 1.8.-20.9.2021.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Saat Moodlen tunnukset sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Moodlen kautta pääset kirjautumaan Bilsanettiin. Bilsanetti avataan viimeistään 17.1.2022 ja se on auki aina pääsykoepäivään asti. 

Hinta: Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat maksutiedot

Bilsanetti kuvaus:

  1. Saat valmennuskursseilla käytettävän kurssimateriaalin sähköisenä versiona. Materiaali sisältää teoriatiivistelmän valintakoevaatimuksista ja yli 1000 tehtävää, joissa on mallivastaukset.
  2. Saat harjoituspääsykokeen vastauksineen.
  3. Laadukkaiden, vaiheittaisten mallivastausten ansiosta näet helposti, osasitko tehtävän.
  4. Opiskelet pääsykokeisiin tehokkaasti oman aikataulusi mukaan. Edistymiskäyrä kertoo sinulle reaaliaikaisesti, kuinka etenet tavoitteesi saavuttamisessa.
  5. Voit seurata reaaliajassa, kuinka myös muut pyrkijät ovat onnistuneet tehtävien teossa. Näin tiedät koko ajan, kuinka oma opiskelusi etenee suhteessa muihin pyrkijöihin.
  6. Bilsanetti ohjaa sinut kertaamaan aiemmin opiskelemasi asiat. Kirjautuessasi näet tehtävät, joita et edellisellä kerralla osannut ja jotka kaipaavat kertaamista.
  7. Voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajillemme, jotka vastaavat sinulle henkilökohtaisesti. Myös teoriaosiosta saat tukea tehtävien tekemiseen.

Bilsanetti ei sisällä lähi- eikä video-opetusta.