Biologia Etäopiskelu 2020

6 korjattavaa ja kommentoitavaa esseetä, noin 290 tehtävää vastauksineen, teoriatiivistelmä valintakoevaatimuksista, vanhat valintakokeet mallivastauksineen.

Biologia Etäopiskelu 2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
260
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Materiaali ja ensimmäiset 2 etätehtävää postitetaan viimeistään tammikuussa.

Hinta: 260€ + 15€ toimitus- ja käsittelykulut. Tarkemmat maksutiedot.

Mikäli et pääse osallistumaan kurssille, voit tilata tehokkaan etäharjoittelumateriaalimme, minkä avulla pystyt harjoittelemaan tehokkaasti saaden palautetta edistymisestäsi ja vastaustekniikastasi.

Kurssin kuvaus

Biologian etäopiskelumateriaali sisältää:

  • Kohti opiskelupaikkaa -oppaan oman oppimisen tehostamiseksi
  • Eri kirjasarjoista kootun teoriakoosteen, jonka tarkoituksena on auttaa sinua hahmottamaan kokonaisuuksia ja ohjata lukemista oikeisiin asioihin. Lukion biologian oppikirjoissa saatetaan samaa aihetta käsitellä useassa eri kurssissa. Teoriakoosteessa kaikki on kerätty yhteen, joten kokonaiskuvan hahmottaminen ja asioiden syy- ja seuraussuhteiden ymmärtäminen on helpompaa.
  • Valintakokeet viimeiseltä kuudelta vuodelta mallivastauksineen
  • Runsaasti erityyppisiä harjoituksia (myös suomen -ja englanninkielisiin aineistoihin perustuvia tehtäviä)
  • Kuusi vaiheittain (2+2+2) palautettavaa essee- / muuta tehtävää. Palautettavien tehtävien avulla saat ohjausta esseetehtävän rakenteeseen ja kirjoittamiseen sekä palautetta omasta osaamisestasi.