Suomen parhaat AMK-kurssit: Eniten sisäänpääsijöitä ja kurssilaisia keväällä 2021!

Arkkitehtikoulutus - tutustu opettajiin

Opettajamme ovat seuranneet valintakokeiden kehittymistä useita vuosia ja opettaneet pitkään kursseilla. Näin heillä on aina tuorein tieto kokeen vaatimuksista, tehtävätyypeistä ja arvosteluperusteista.

Opettajat

Arkkitehtuurin valmennuskurssien suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa asiantuntijatiimi, johon kuuluu kurssipäällikön lisäksi useampi arkkitehti, kuvataideopettaja, arkkitehtuurin opiskelija sekä matematiikan aineopettaja. Opettajat toimivat tiiviissä yhteistyössä kurssien suunnittelun, kehityksen ja toteutuksen osalta. Koska monet opettajistamme ovat seuranneet valintakokeiden kehittymistä useita vuosia ja opettaneet pitkään kursseilla, näin meillä on aina tuorein tieto valintakokeen vaatimuksista, tehtävätyypeistä, arvosteluperusteiden painotuksesta ja vaadittavista taidoista. Kurssillamme opetuksen avainsana on pääsykoelähtöisyys, joten opetus pohjautuu pääsykoetyyppisiin ja –tasoisiin tehtäviin sekä opiskelijoiden taitojen ohjaamiseen pääsykoetason saavuttamiseksi.

Kaikki opettajamme ovat suorittaneet alan tutkinnon ja työskentelevät alalla. Opettajillemme on ehtinyt kertyä opiskelu- ja työvuosinaan laaja-alainen näkökulma omaan oppiaineeseensa sekä työtehtäviin. Tämä lisää opettajiemme asiantuntijuutta sekä mahdollisuutta avata pääsykoemateriaalin teorioita esimerkkien sekä käytännön kokemuksen avulla. Kurssillamme opettavat asiantuntevat, innostavat ja valmennuskurssiopetuksessa tarvittavat opetustaidot hallitsevat opettajat.

Tällä hetkellä arkkitehtuurin kurssitiimiimme kuuluu seitsemän henkilöä: Seppo, Minna, Tanja, Johanna, Maisa, Veera ja Mia.

Tältä sivulta voit lukea lisää tarkempia opettajakohtaisia esittelyjä.

Piirustus- ja suunnittelukurssin opettajat

 

Seppo Sivula

Seppo Sivula on ammatiltaan arkkitehti ja hänellä on pitkä kokemus arkkitehtuurista sekä valmennuskurssiopetuksesta...
Lue lisää

Tanja Holmberg

Tanja on valmistunut taiteen maisteriksi ja kuvataiteen opettajaksi Taideteollisesta korkeakoulun taidekasvatuksen osastolta. Päätyökseen...
Lue lisää

Minna Kuusela

Minna on valmistunut arkkitehdiksi Teknillisestä korkeakoulusta Otaniemestä. Minna on ehtinyt monipuolisella urallaan...
Lue lisää

Matematiikan opettaja

Veera Rosama

Valmennusjohtaja, FM Vastuualueet: lääketiede, diplomi-insinöörikoulutus, abikurssit (matematiikka, fysiikka, kemia) Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
”Matematiikan opiskelu on vaativaa, mutta samalla hauskaa!” ”Kovan työn tekeminen ei tarvitse olla tylsää...
Lue lisää