Haetko korkeakouluun? 12 maksutonta webinaaria eri aloille hakemisesta ja tehokkaasta opiskelusta!

Miksi Valmennuskeskuksen arkkitehtikoulutuksen valmennuskursseille?

"Kävin seitsemän päivän mittaisen valmennuskurssin arkkitehtuurin piirustus- ja suunnittelukokeita varten, ja ilman tätä kurssia en varmasti olisi päässyt sisään Aaltoon. Kurssin ohjaajat olivat asiantuntevia ja kannustavia, ja tehtävät erittäin hyödyllisiä pääsykokeita varten. Kiitos kaikille ohjaajille ja tutorille!"


1. Alan kokeneimmat opettajat

Kurssillamme opiskelet alan kokeneimpien arkkitehtuurin opettajien johdolla ja kehität kuvallista ilmaisua, asioiden esittämistaitoa ja rakentelutekniikkaa.

2. Parhaat tulokset

Valmennuskeskus on kokenein ja pisimpään alalla toiminut arkkiehtikurssien järjestäjä, joka on vuosien varrella tuottanut ylivoimaisesti eniten sisäänpäässeitä sekä alallaan menestyneitä osaajia.

3. Kurssin sisältö on suunnattu juuri arkkitehtikokeeseen

Arkkitehtikoulutuksen pääsykoetehtävänannot ja arviointi poikkeavat muiden kuvataidealojen kokeista. Kurssimme on suunnattu vain arkkitehtikoulutukseen hakeville ja harjoitustöiden tehtävänannot, välineet, ajankäyttö ja arviointi on suunniteltu sen mukaisesti.

4. Henkilökohtainen palaute

Kurssilla saat kaikista tekemistäsi töistä palautteen. Opettajan antama palaute monipuolistaa omaa näkemystäsi ja tekemistäsi. Samalla opit tuomaan esiin tehokkaammin omien töidesi vahvuuksia ja kehittämään heikompia osa-alueita. Kurssilla saat tarvittaessa henkilökohtaista ohjausta töiden tekovaiheessa.

Tutustu etäkurssiimme!

 

 

Ota yhteyttä

Tytti Luuri
Valmennusjohtaja, KM
Puhelin: 020 7280 363
Vastuualueet: oikeustiede, logopedia, valtiotieteet, kielten abikurssit, opinto-ohjaajien palvelut, stipendit, laskutus, asiakaspalvelu
tytti.luuri@valmennuskeskus.fi