Arkkitehti piirustus ja suunnittelu etä 2022

Etäkurssi tarjoaa mahdollisuuden valmentautua ohjatusti ennakkotehtävävaiheeseen sekä piirustus- ja suunnittelukokeeseen jo syksystä lähtien.

Arkkitehti piirustus ja suunnittelu etä 2022

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
360
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Etäopiskelukurssi tukee itsenäistä valmistautumistasi sekä mahdollisuuden valmentautua ohjatusti sekä valintakokeen ennakkotehtävävaiheeseen että piirustus- ja suunnittelukokeeseen turvallisesti etänä. Etäkurssin avulla voit halutessasi aloittaa harjoittelun jo joulukuussa ja jatkaa harjoittelua koko kevään valintakokeeseen asti. 

Kurssin sisältö

Etäopiskelukurssilla tutustut valintakoetehtävin vaatimustasoon, kehität piirustus- ja esitystekniikkaa, kuvallista ilmaisua, taitoa suunnitella ja koota annetut osatekijät mielekkääksi kokonaisuudeksi. Samalla saat opettajaltamme tärkeää palautetta, jonka pohjalta voit korostaa vahvuuksiasi ja kehittää heikompia alueitasi. Sähköisessä oppimisympäristössä voit tutustua myös muiden etäkurssilaisten tekemiin töihin samasta aiheesta.

Laadukas materiaali sisältää piirustus- ja esitystekniikkaan liittyvän teoriakoosteen, neljä tehtäväsarjaa, joissa kussakin on 4-6 tehtävää, tehtävien palautusaikataulun sekä vanhoja valintakoetehtäviä. Lisäksi sähköisestä oppimisympäristöstä löytyy lyhyitä videoklippejä, joissa opettaja antaa vinkkejä kunkin teema- ja tehtäväsarjan töiden toteutukseen. Valittavanasi on kolme aloitus- ja palautusaikataulua. Työt palautetaan digitaalisena kuvatiedostona sähköiseen oppimisympäristöön. Opettaja pisteyttää kaikki tekemäsi työt ja antaa kirjallisen palautteen noin 2 viikon kuluessa. Palautteessa on huomioitu piirtämis- ja toteutustaito, tekniikka, sommittelu, ideat sekä niiden välittyminen, omaperäisyys ja kullekin tehtävälle ominaiset piirteet. 

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi Moodlen sähköisen oppimisympäristön tunnukset, jonka jälkeen voit aloittaa valmistautumisen.


Palautusaikataulu

Kurssi 1: 20.1.2021, 24.2.2021, 1.4.2021 ja 5.5.2021 

Kurssi 2: 24.2.2021, 24.2.2021, 1.4.2021 ja 5.5.2021 (tässä aikataulussa kaksi ensimmäistä tehtäväsarjaa palautetaan yhdessä)

 

Hinta: 360 euroa. Varausmaksun osuus hinnasta 140 euroa. Tarkemmat maksutiedot