Arkkitehtimatematiikka KOTI -kurssi TAKUU 2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
38 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
280
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Kurssi- takuu Frendi- ale
x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Tammikuu-kesäkuu 2020.

KOTI-kurssivideot kuvataan syksyllä ja ne on käytössä tammikuun 2020 alusta lähtien valintakokeeseen saakka. Käytännön tiedot ja opetusvideot löydät Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

Hinta: 280 euroa (+ toimituskulut 15 euroa) Varausmaksun osuus hinnasta 140 euroa. Tarkemmat maksutiedot.

Kurssitakuu: Kurssimme on TAKUU –kurssi ja mikäli et saa opiskelupaikkaa, saat vastaavan kurssin ensi vuonna puoleen hintaan.

Kurssin laajuus: 38 oppituntia, josta noin 28 oppituntia teorian opetusta ja 10 oppituntia tehtävien ratkaisujen läpikäyntiä.

Kenelle kurssi sopii?: Kurssi on suunnattu pyrkijöille, jotka haluavat aloittaa matematiikan kertauksen ajoissa. Kurssi käy erityisesti niille, joiden yo-todistuksen matematiikan arvosana ei riitä kynnysehdon täyttymiseen ja joiden tulee osallistua arkkitehtimatematiikan valintakokeeseen.

Kurssin kuvaus

1) KOTI -kurssin opetusvideoilla kerrataan lukion laajan matematiikan keskeisimmät osa-alueet, lasketaan ja keskitytään valintakoetehtävien ratkaisemiseen viiden vuoden ajalta.

2) Videoihin on rajaton katseluoikeus valintakokeeseen asti. Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit katsoa useaan kertaan.

3) Kurssi on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit osallistua valmennuskurssille omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi asuit sitten Suomessa tai ulkomailla.

4) Innostava ja kokenut valmennuskursseiopettajamme kannustaa ja auttaa pitämään opiskelumotivaation yllä.

6) Kurssimateriaaliin kuuluu kotiin postitettava teoriakooste, 150 tehtävää ratkaisuineen sekä vanhoja valintakokeita. Opetusvideoiden materiaali ladataan Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön opetusvideoiden kanssa.