Yli 700 AMK-sisäänpääsijää keväällä 2021 - Liity sinäkin onnistujien joukkoon!

Miksi tekniikan alan valmennuskurssille?

Tutustu kursseihimme ja ilmoittaudu

Eniten sisäänpääsijöitä joka vuosi 2019-2021. Liity menestyjien joukkoon!

1. Säästä aikaasi - hyödynnä kurssin opintopisteet AMK:ssa

Valmennuskeskuksen valmennuskurssilla voit edistää opintojasi. Ammattikorkeakoulut hyväksilukevat lähiopetuskurssilla opetetut matematiikan ja fysiikan kokonaisuudet. Esimerkiksi Metropolian ICT-alan tutkinto-ohjelma voi hyväksyä tekniikan alan valmennuskurssista 6 opintopisteen suorituksen.

Annamme kurssilaisillemme pyydettäessä dokumentit osaamisesta.

2. Opetuksen korkea laatu

4,5/5 tähteä kurssilaisiltamme Online-opetuksesta syksyllä 2021! Kiitos!

Opettajat ovat valintakokeen ja valintakoevaatimusten asiantuntijoita. Opettajat valitaan haastattelujen ja koeluentojen perusteella opettajankoulutusohjelmaan, jonka suorittaminen on edellytys opetustehtäviin pääsemiselle. Kokeneet, useita vuosia ja kymmeniä kursseja valmentaneet opettajamme ovat tärkeä apu niin uusien opettajien koulutuksessa kuin kurssien kehittämisessäkin. Kursseja kehitetään yhdessä opettajien sekä aiempien kurssilaisten kanssa keskittymällä erityisesti sisältöjen ja aikataulujen tehokkuuteen.

Olen ollut kaikin puolin tyytyväinen kurssiin ja vähän yllättynytkin opettajien pätevyydestä/ammattitaidosta eli opettajat on valittu hyvin, ei yhtäkään huonoa tai keskinkertaista. Kurssin runko on myös ollut hyvä ja tasapainoinen. Olen kokenut saavani rahoille vastinetta ja suosittelisin kurssia oman kokemukseni perusteella muillekin.

Aina oli kiva tulla ja asiat käytiin sopivalla temmolla

Plussaa siitä että päätöksentekotaidoista lisättiin amk nettiin uudet videot! Opettajat luennoilla osaavia :)

Oli tosi kiva, että tämä pystyttiin järjestämään lähiopetuksena. Kiva päästä neljän seinän sisältä ulos luennolle, ettei tarvinnut koko päivää olla kotona sisällä :D jäi hyvä fiilis tästä kurssista, kiitos teille :)!

 

3. Opetusvideot apuna

Kurssiin kuuluvien opetusvideoiden avulla voit katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useaan kertaan. Lisäksi tallennamme yhden kevään Online-kurssimme opetuksen, jonka tallenteet tulevat kevään aikana katsottavaksi kaikille Online-kursseillemme. 

4. Ajanhallinta ja motivointi

Valmennuskursseillamme pyrkimisprosessisi säännöllinen aikataulu syntyy automaattisesti opettajan opastuksella. Opettajien tuki ja muiden kurssilaisten läsnäolo varmistavat opiskelumotivaation ylläpysymisen. Erityisesti muiden pyrkijöiden tason ja heidän tekemänsä työn määrän näkeminen antavat puhtia opiskeluun.

5. Keskittyminen oikeisiin asioihin

Valintakoevaatimusten sisällöissä on monille haastavia ja vaikeasti ymmärrettäviä kokonaisuuksia. Näihin kohtiin paneutuminen ja ongelmakohtien selvittäminen ovat suuressa roolissa hankittaessa valintakokeessa vaadittava itsevarmuus ja luottamus omaan osaamiseen. Tärkeimpien ja yleisesti vaikeaksi koettujen asioiden esiin nostaminen ja epäselvyyksien ratkaiseminen onnistuu parhaiten opettajiemme johdolla. Opettajat ovat valintakoevalmennuksen asiantuntijoita.

6. Kurssimateriaali

Paikan päällä ratkaistavien tehtävien lisäksi oppimisympäristöstä löytyy runsaasti omatoimitehtäviä matemaattisiin osioihin. Näistä on tarkemmin kerrottu kunkin alan kohdalla erikseen.

7. Sähköinen oppimisympäristö

Sähköinen oppimisympäristö on osa valmennuskurssejamme. Verkon kautta voit edellä mainittujen videoiden ja tehtävien lisäksi mm. tutustua opettajien luentorunkoihin etukäteen. Näin voit suunnata kaiken energiasi kuuntelemiseen, eikä aika kulu muistiinpanojen kirjoittamiseen. Oppimisympäristö toimii myös infokanavana kurssin aikana. Sähköinen oppimisympäristö on käytössäsi rajoituksetta koko kurssin ajan aina pääsykokeeseen asti.

 

Ota yhteyttä

Katja Ylisiurua
Valmennus- ja markkinointijohtaja, KM
Puhelin: 020 7280 362
Vastuualueet: markkinointi, kauppatiede ja AMK-kurssit
katja.ylisiurua@valmennuskeskus.fi