AMK tekniikan ala Viptakuu, Helsinki 2022

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
140 ot
96 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
1110
Kurssi- takuu Frendi- ale KOTI-videot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

ilmoittaudu tästä

Viptakuulla matemaattiset taidot kuntoon!

Kenelle?

Viptakuu-kurssimme on markkinoiden laajin, jonka vuoksi se sopii kaikille keväällä ammattikorkeakouluun hakeville. Kurssin suuren opetusmäärän ansiosta saat vahvan pohjan AMK-valintakokeessa menestymiseen. Erityisesti suosittelemme tätä kurssia kaikille, joiden opinnoista on jo kulunut aikaa.

Kurssilla panostetaan matemaattisten taitojen oppimiseen. Mikäli koet, että matematiikka on itsellesi haastavaa, on tämä kurssi juuri sinua varten!

"Tällä kertaa pääsin kouluun ja iso kiitos siitä teidän valmennuskurssille! En varmasti olisi osannut opetella oikeita asioita ilman sitä. Huomasin että sisältöä on älyttömän laajasti eikä lopulta tarvinnut opetella kuin pieni osuus koko tarjonnasta ja se riitti opiskelupaikkaan. Pisteeni menivät reilusti yli alarajan eli siitä todella oli apua."

- Kevään 2021 tekniikan alan kurssilainen -

 

Mitä?

Viptakuu-kurssiltamme saat kaiken, mitä tarvitset onnistuaksesi tekniikan alan AMK-valintakokeessa. Kurssin opetuksessa käydään järjestelmällisesti läpi jokaiseen koeosioon liittyvät teoriat ja tehtävätyypit, minkä lisäksi AMK-netissä on runsaasti tehtäviä jokaisesta osiosta. Kurssin opetusaikataulua seuraamalla tulet harjoitelleeksi jokaista osa-aluetta varten tehokkaasti ja huolellisesti. Saat myös käyttöösi Online-kurssin luentotallenteet. Opetusta on arkisin klo 16 jälkeen ja lauantaisin klo 10-14 välisenä aikana.

140 oppituntia luokkaopetusta
luentotallenteet Online helmikuu-kurssilta
96 oppituntia opetusvideoita
yli 1900 harjoitustehtävää
5 harjoituspääsykoetta
laskuharjoitustunnit toukokuussa
AMK-netin teoria
mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 

*Kurssi järjestetään lähiopetuksena Helsingissä, mikäli se vain on koronatilanteen huomioiden turvallista. Noudatamme toiminnassamme viranomaismääräyksiä ja -suosituksia, joten kurssi saatetaan joutua järjestämään etäopetusksena.

Lue tästä: Näin huolehdimme turvallisuudesta lähiopetuskursseillamme!

 

Kurssin sisältö

Päätöksentekotaidot 4 opetuskertaa
Kurssilla ymmärrät, miksi päätöksentekotaitoja mitataan ja millaisilla tehtävillä sitä selvitetään. Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
Englannin kieli 4 opetuskertaa
Kurssilla harjoittelet erilaisten englanninkielisten aineistojen tulkitsemista ja vahvistat sanastoasi. Lisäksi kurssilla käydään läpi englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä, vastaustekniikoita sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
Opetuskieli 3 opetuskertaa
Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit hahmottamaan tekstin rakenteita. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi. Opit ymmärtämään yhteiskunnallisia ilmiöitä.
Matemaattiset taidot 8 opetuskertaa

Kurssilla käsitellään seuraavia matemaattisista aiheita:

  • luvut, laskutoimitukset ja polynomit
  • yhtälöt, matka-nopeus-aika
  • verrannollisuus ja prosenttilaskenta
  • geometria
  • todennäköisyyslaskenta ja looginen päättely
Matemaattis-luonnontieteelliset taidot 11 opetuskertaa
Syvennät matemaattista osaamistasi muun muassa polynomien, funktioiden ja geometrian osalta sekä tarkastelet luonnonilmiöitä ja lainalaisuuksia myös fysiikan matemaattisesta näkökulmasta.

 

Viptakuu

Mikäli et saa tavoittelemaasi tekniikan alan opiskelupaikkaa ammattikorkeakoulusta keväällä 2022, pääset vastaavalle kurssille seuraavana syksynä tai keväänä vain 400:llä eurolla.

Ajankohta 

AMK-netti on jo auki. Opetus alkaa helmikuussa. Tarkemman opetusaikataulun löydät Moodlesta kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Moodle-tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Oppimisympäristö on auki kevään 2022 AMK-valintakokeen viimeiseen koepäivään asti.

Hinta 

1110 €. Voit valita kurssin maksun laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna. Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 140 euroa. Tarkemmat maksutiedot