AMK-netti, tekniikan ala 2022

1900+ tehtävää, opettajien jatkuva tuki ja harjoituspääsykoe! Harjoittele sekä kevään että syksyn 2022 kokeeseen samalla kurssilla.

AMK-netti, tekniikan ala 2022

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
195
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

AMK-netissä opit tehtäviä tekemällä!

Kenelle?

AMK-netti on joustava valinta sinulle, jonka elämäntilanne on kiireinen etkä saa aikataulutettua valmennuskurssia sopimaan arkeesi. 

Mitä?

yli 1900 eritasoista tehtävää
1 harjoituspääsykoe
teoria tärkeimmistä asioista
mahdollisuus kysyä apua opettajalta


AMK-netti sisältää runsaasti tehtäviä jokaisesta koeosiosta. Voit tehdä tehtäviä omaan tahtiisi juuri silloin, kuin sinulle sopii. Kurssin lopuksi voit testata osaamistasi yhden täysimittaisen harjoituspääsykokeen avulla.

AMK-netissä

  1. opiskelet AMK-valintakokeeseen oman aikataulusi mukaisesti,
  2. näet edistymiskäyrältä reaaliaikaisesti oman edistymisesi,
  3. halutessasi näet myös, miten muut pyrkijät ovat onnistuneet tehtävien teossa,
  4. kertaat automaattisesti ne tehtävät, joita et edellisellä kerralla osannut,
  5. opiskelet tehtäviin liittyvän teorian nopeasti teoriatiivistelmästä sekä
  6. voit kysyä apua hankaliin tehtäviin opettajalta.

Kurssin sisältö

Päätöksentekotaidot Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
Englannin kieli Nettikurssilla teet englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
Opetuskieli Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit hahmottamaan tekstin rakenteita. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi. Opit ymmärtämään yhteiskunnallisia ilmiöitä.
Matemaattiset taidot

Nettikurssilla teet tehtäviä seuraavista matemaattisista aiheista:

  • luvut, laskutoimitukset ja polynomit
  • yhtälöt, matka-nopeus-aika
  • verrannollisuus ja prosenttilaskenta
  • geometria
  • todennäköisyyslaskenta ja looginen päättely
Matemaattis-luonnontieteelliset taidot Syvennät matemaattista osaamistasi muun muassa polynomien, funktioiden ja geometrian osalta sekä tarkastelet luonnonilmiöitä ja lainalaisuuksia myös fysiikan matemaattisesta näkökulmasta.


Kurssin oppimisympäristö aukeaa 1.11.2021 ja harjoittelua voit jatkaa aina syksyn 2022 pääsykokeeseen saakka. Huomaa, että pääset kirjautumaan AMK-nettiin ainoastaan Moodlesta löytyvän linkin kautta. Moodle-tunnuksesi saat ilmoittautumisesi yhteydessä. 

 

Hinta: 195 euroa. Voit valita kurssin maksun laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna. Varausmaksun osuus hinnasta on 75 euroa. Tarkemmat maksutiedot