AMK-netti, tekniikan ala 2019-2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
190
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Mikäli Sinun tarvitsee harjoitella pelkästään tehtävien tekoa, voit tilata kattavan nettitehtäväpaketin matemaattisiin osioihin.

Sisältö: 
Matemaattiset taidot:
- luvut, laskutoimitukset, polynomit
- yhtälöt, matka-nopeus-aika
- verrannollisuus, prosenttilaskenta
- geometria
- todennäköisyyslaskenta, looginen päättely

Matemaattis-luonnontieteelliset taidot:

- matematiikka:
  - polynomit ja yhtälöt osa 2
  - funktiot
  - geometria osa 2
  - derivaatta ja lukujonot

- fysiikka: AMK-netti antaa opiskelijalle kuvan luonnontieteellisestä ajattelusta ja fysiikan peruskäsitteistä. Alustalla pohditaan ja tarkastellaan luonnonilmiöitä ja lainalaisuuksia myös fysiikan matemaattisesta näkökulmasta ja tehdään niihin liittyviä tehtäviä. Aihealueena on pääosin mekaniikka, mutta myös lämpö- ja sähköoppia käsitellään.

Maksutiedot: Voit valita maksun 1-6 erässä tai verkkomaksuna. Varausmaksun osuus hinnasta on 50 e. Tarkemmat maksutiedot.

AMK-netti on uusi ja ainutlaatuinen tapa valmistautua ammattikorkeakoulujen uudistuneeseen pääsykokeeseen! AMK-netti on oppimisalusta matemaattiseen ja matemaattis-luonnontieteelliseen osioon, jossa harjoittelet pääsykoetehtäviä pääsykokeen kaltaisesti sähköisesti.  

  1. Opiskelet pääsykokeisiin tehokkaasti oman aikataulusi mukaan. Edistymiskäyrä kertoo sinulle reaaliaikaisesti, kuinka etenet tavoitteesi saavuttamisessa.
  2. Voit seurata reaaliajassa, kuinka myös muut pyrkijät ovat onnistuneet tehtävien teossa. Näin tiedät koko ajan, kuinka oma oppimisesi etenee suhteessa muihin pyrkijöihin.
  3. Voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajillemme, jotka vastaavat sinulle henkilökohtaisesti.
  4. Laadukkaiden, vaiheittaisten mallivastausten ansiosta näet helposti, osasitko tehtävän.
  5. Teoriaosiosta saat tukea tehtävien tekemiseen.
  6. Alustalla on lähes 300 matematiikan monivalintatehtävää AMK:n matemaattiset taidot -koeosioon ja yli 200 monivalintatehtävää matemaattis-luonnontieteelliset taidot -koeosioon (matematiikkaa ja fysiikkaa).

Oppimisympäristö on auki kevään 2020 valintakokeeseen asti.

Kurssin tunnukset saat sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen. Jos tilaat nettikurssin nyt ja päätätkin myöhemmin osallistua lähi- tai kotikursseillemme, vähennetään koko nettikurssin hinta myöhemmästä kurssimaksustasi.