Tekniikan ala koti, syksy 2019

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
78 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
390
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Kurssi- takuu Frendi- ale Opetus- video
x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

Laajuus: Ilmoitetulla ajanjaksolla oppimisympäristöön linkitetään 78 oppituntia (à 45 min) lähiopetuksessa kuvattua opetusta. Opetusvideoista on otettu lähiopetuksen tauot pois, joten todellinen oppituntimäärä on hiukan pienempi. Tämän jälkeen voit katsella jälkitallenteita aina valintakoepäivään asti niin usein kuin haluat. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan oppimisympäristössä 28.8. mennessä. Oppimisympäristön tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

Takuu: Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa, pääset seuraavalle hakukierrokselle uudelleen puoleen hintaan, 195 euroa (+15 euroa toimituskuluja). Kaudella 2018-2019 kursseillamme olleet pääsevät uudelle hakukierrokselle 140 euron hintaan. (+15 euroa toimituskuluja).

Maksutiedot: Voit valita kurssin maksun 1-6 erässä tai verkkomaksuna. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 140 €. Tarkemmat maksutiedot.

Sisältö: Kurssin oppituntimäärä jakaantuu seuraavasti:

Aihealueet Oppituntimäärä
Päätöksentekotaidot 4
Kieli- ja viestintätaidot 17
Matemaattiset taidot 22
Matemaattis-luonnontieteelliset taidot 17 matematiikka, 18 fysiikka

 

Päätöksentekotaidot: Mitä ovat päätöksentekotaidot? Miksi niitä arvioidaan? Kurssilla tarkastellaan miten päätöksentekotaitoja mitataan ja millaisia tehtäviä tästä voidaan rakentaa. Kurssilla vahvistetaan kykyä tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja ja tehdä päätöksiä.

Kielitaidot: Kurssilla harjoitellaan erilaisten englanninkielisten aineistojen tulkitsemista ja vahvistetaan erityisesti sanaston osaamista. Kurssilla käydään läpi englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä, vastaustekniikoita sekä erilaisia sanastoharjoituksia.

Viestintätaidot: Kurssilla vahvistetaan taitoja lukea, tuottaa ja ymmärtää erilaisia aineistoja. Kurssilla käydään läpi erilaisia tehtävätyyppejä, vastaus- ja lukutekniikkaa.

Matemaattiset taidot: Kurssilla perehdytään seuraaviin aiheisiin:
- luvut, laskutoimitukset, polynomit
- yhtälöt, matka-nopeus-aika
- verrannollisuus, prosenttilaskenta
- geometria
- todennäköisyyslaskenta, looginen päättely

Matemaattis-luonnontieteelliset taidot:

- matematiikka:
  - polynomit ja yhtälöt osa 2
  - funktiot
  - geometria osa 2
  - derivaatta ja lukujonot

- fysiikka: Kurssi antaa opiskelijalle kuvan luonnontieteellisestä ajattelusta ja fysiikan peruskäsitteistä. Kurssilla pohditaan ja tarkastellaan luonnonilmiöitä ja lainalaisuuksia myös fysiikan matemaattisesta näkökulmasta. Aihealueena on pääosin mekaniikka, mutta myös lämpö- ja sähköoppia käsitellään.

AMK-netti

Kurssiin kuuluva AMK-netti (aukeaa 1.9.) on uusi ja ainutlaatuinen tapa valmistautua ammattikorkeakoulujen uudistuneeseen pääsykokeeseen! AMK-netti on oppimisalusta matemaattiseen ja matemaattis-luonnontieteelliseen osioon, jossa harjoittelet pääsykoetehtäviä pääsykokeen kaltaisesti sähköisesti.  

  1. Opiskelet pääsykokeisiin tehokkaasti oman aikataulusi mukaan. Edistymiskäyrä kertoo sinulle reaaliaikaisesti, kuinka etenet tavoitteesi saavuttamisessa.
  2. Voit seurata reaaliajassa, kuinka myös muut pyrkijät ovat onnistuneet tehtävien teossa. Näin tiedät koko ajan, kuinka oma oppimisesi etenee suhteessa muihin pyrkijöihin.
  3. Voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajillemme, jotka vastaavat sinulle henkilökohtaisesti.
  4. Laadukkaiden, vaiheittaisten mallivastausten ansiosta näet helposti, osasitko tehtävän.
  5. Teoriaosiosta saat tukea tehtävien tekemiseen.
  6. Alustalla on lähes 300 matematiikan monivalintatehtävää AMK:n matemaattiset taidot -koeosioon ja yli 200 monivalintatehtävää matemaattis-luonnontieteelliset taidot -koeosioon (matematiikkaa ja fysiikkaa).

Kurssin materiaalit ovat käytössäsi pääsykoepäivään asti.