Haetko korkeakouluun? 12 maksutonta webinaaria eri aloille hakemisesta ja tehokkaasta opiskelusta!

Kurssilaisten kommentteja

Kurssilaistemme antamia palautteita opetuksestamme:

"Opettaja selitti ja havainnollisti asiat hyvin ja selko kielellä. Itse opin ainakin paremmin ymmärtämään ja käsittelemään taulukoita tämän kurssin avulla. En löydä kehitettävää."

"Opettaja osasi selittää rauhallisesti ja asiallisella tyylillä kaikki aiheet eikä hyppinyt asioita toiseen. Opettajasta huomasi, että asenne oli kohdallaan ja hän sai opetusmateriaalin tuntumaan kiinnostavammalta."

"Olen ehdottomasti sitä mieltä, että kannatti tulla kurssille, sai lisää motivaatiota ja keinoja koealueen läpikäymiseen, mitä en itsenäisesti varmasti olisi osannut hyödyntää, mm. oppimistekniikoiden osalta."

"Opettaja antoi hyvin materiaalia luettavaksi ja tehtäväksi esim. artikkelit, mitkä auttavat varmasti esivalintakokeessa. Sanastoa käytiin myös hyvin läpi."

"Harjoitukset olivat tosi hyviä. Ja teoriaa oli sopivasti muttei liikaa, joten siitä ei tullut tylsää. Sain varmuuden omista keskustelutaidoistani kurssin aikana sekä opettajan että toisten oppilaiden hyvän ja ihanan palautteen takia. Ryhmätilanne ei enää jännitä läheskään niin paljon! Kiitos paljon!!!"

"Todella innostava, asiantunteva, positiivinen, tsemppaava ja kannustava opettaja!! Luottavainen meihin, oli kyllä paras valmennuskurssiopettaja tähän mennessä!!"