Laajuus: Ilmoitetulla ajanjaksolla oppimisympäristöön linkitetään 26 oppituntia (à 45 min) lähiopetuksessa kuvattua opetusta.  Opetusvideoista on otettu lähiopetuksen tauot pois, joten todellinen oppituntimäärä on hiukan pienempi. Tämän jälkeen voit katsella jälkitallenteita aina valintakoepäivään asti niin usein kuin haluat. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan oppimisympäristössä 28.8. mennessä. Oppimisympäristön tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

Takuu: Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa, pääset seuraavalle hakukierrokselle uudelleen puoleen hintaan, 80 euroa (+15 euroa toimituskuluja).

Hyödynnä ennakkovaraajan edut! 

  • Todistusvalintatakuu: saat 50 % kurssihinnasta takaisin, jos pääset todistuksella sisään ensimmäiseen hakukohteeseen, joka liittyy valmennuskurssin alaan.
  • Ilmainen Yo-koevalmennus: saat yhden Yo-koevalmennuksen veloituksetta, kun ostat valmennuskurssin.
  • Täysi tyytyväisyystakuu: saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen valitsemaasi kurssiin. Ilmoita päätöksestäsi viimeistään kahden opetuskerran jälkeen.

Edut ovat voimassa 15.9.2019 asti.

Maksutiedot: Voit valita kurssin maksun 1-6 erässä tai verkkomaksuna. Varausmaksun osuus hinnasta on 80 e. Tarkemmat maksutiedot.

Sisältö: Kurssin oppituntimäärä jakaantuu seuraavasti:

Aihealueet Oppituntimäärä
Päätöksentekotaidot 4
Kieli- ja viestintätaidot 17
Eettiset taidot 4


Päätöksentekotaidot: Mitä ovat päätöksentekotaidot? Miksi niitä arvioidaan? Kurssilla tarkastellaan miten päätöksentekotaitoja mitataan ja millaisia tehtäviä tästä voidaan rakentaa. Kurssilla vahvistetaan kykyä tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja ja tehdä päätöksiä.

Kielitaidot: Kurssilla harjoitellaan erilaisten englanninkielisten aineistojen tulkitsemista ja vahvistetaan erityisesti sanaston osaamista. Kurssilla käydään läpi englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä, vastaustekniikoita sekä erilaisia sanastoharjoituksia.

Viestintätaidot: Kurssilla vahvistetaan taitoja lukea, tuottaa ja ymmärtää erilaisia aineistoja. Kurssilla käydään läpi erilaisia tehtävätyyppejä, vastaus- ja lukutekniikkaa.

Eettiset taidot: Mitä ovat eettiset taidot? Miten ja miksi niitä mitataan? Kurssilla käydään läpi, millaisia opiskelijoita alalle haetaan, millaisia tehtäviä tästä voidaan rakentaa ja miten menestyä eettisiä taitoja mittaavassa osiossa. Kurssilla hahmotetaan opiskelijan tunneälyä koskevia taitoja ja ominaisuuksia, persoonallisuutta ja uravalintaa.