Humanistinen ala ja kasvatusala koti, syksy 2019

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
26 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
160
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Kurssi- takuu Frendi- ale Opetus- video
x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

Laajuus: Ilmoitetulla ajanjaksolla oppimisympäristöön linkitetään 26 oppituntia (à 45 min) lähiopetuksessa kuvattua opetusta.  Opetusvideoista on otettu lähiopetuksen tauot pois, joten todellinen oppituntimäärä on hiukan pienempi. Tämän jälkeen voit katsella jälkitallenteita aina valintakoepäivään asti niin usein kuin haluat. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan oppimisympäristössä 28.8. mennessä. Oppimisympäristön tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Oppimisympäristö on auki pääsykoepäivään asti.

Takuu: Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa, pääset seuraavalle hakukierrokselle uudelleen puoleen hintaan, 80 euroa (+15 euroa toimituskuluja).

Maksutiedot: Voit valita kurssin maksun 1-6 erässä tai verkkomaksuna. Varausmaksun osuus hinnasta on 80 e. Tarkemmat maksutiedot.

Sisältö: Kurssin oppituntimäärä jakaantuu seuraavasti:

Aihealueet Oppituntimäärä
Päätöksentekotaidot 4
Kieli- ja viestintätaidot 17
Eettiset taidot 4


Päätöksentekotaidot: Mitä ovat päätöksentekotaidot? Miksi niitä arvioidaan? Kurssilla tarkastellaan miten päätöksentekotaitoja mitataan ja millaisia tehtäviä tästä voidaan rakentaa. Kurssilla vahvistetaan kykyä tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja ja tehdä päätöksiä.

Kielitaidot: Kurssilla harjoitellaan erilaisten englanninkielisten aineistojen tulkitsemista ja vahvistetaan erityisesti sanaston osaamista. Kurssilla käydään läpi englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä, vastaustekniikoita sekä erilaisia sanastoharjoituksia.

Viestintätaidot: Kurssilla vahvistetaan taitoja lukea, tuottaa ja ymmärtää erilaisia aineistoja. Kurssilla käydään läpi erilaisia tehtävätyyppejä, vastaus- ja lukutekniikkaa.

Eettiset taidot: Mitä ovat eettiset taidot? Miten ja miksi niitä mitataan? Kurssilla käydään läpi, millaisia opiskelijoita alalle haetaan, millaisia tehtäviä tästä voidaan rakentaa ja miten menestyä eettisiä taitoja mittaavassa osiossa. Kurssilla hahmotetaan opiskelijan tunneälyä koskevia taitoja ja ominaisuuksia, persoonallisuutta ja uravalintaa.