Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun pyrkijöille.

Tutustu alaan, josta olet kiinnostunut. Löydät tiedot Valmennuskeskuksen kursseista, pääsykokeista, pyrkimisestä, opiskelusta ja työelämästä.

Tutkimus valmennuskurssien järjestäjistä

"Valmennuskeskus uusi paikkansa pidetyimpänä valmennuskurssien järjestäjänä. Valmennuskeskus on Suomen luotetuin, kokenein ja arvostetuin valmennuskurssien järjestäjä. "
- (15/30 Research Oy, 2011)

Me Valmennuskeskuksessa uskomme, että vain laadukkaalla ja ammattitaitoisella opetuksella saadaan tuloksia aikaan. Pääsykokeissa menestyminen vaatii perusasioiden vankkaa hallitsemista ja nykyään myös enemmissä määrin opitun soveltamistaitoa.

Onnistuminen kokeissa edellyttää sitoutumista ja ahkeraa lukemista. Kurssimme suunnitellaan siten, että valmentautumismenetelmät vastaavat kokeiden muuttuvia vaatimuksia. Jokaisella Valmennuskeskuksen kurssisuunnitelmaa noudattavalla opiskelijalla on erinomaiset mahdollisuudet saavuttaa haluamansa opiskelupaikka.

Ammattitaitoista ja varmaa opetusta

Valmennuskeskuksen kurssilaisena tiedät tarkasti, mistä asioista opetus koostuu. Ennen opetuksen alkua saat kurssisuunnitelman ja aikataulut. Lähiopetustilanteet on suunniteltu kurssikohtaisesti ja niillä käydään läpi asiakokonaisuuksia, tehdään harjoituksia ja opetallaan soveltamaan omaksuttua tietoa. Välikokeiden ja testien avulla pystyt seuraamaan kehittymistäsi.

Kurssiemme onnistumisesta vastaa yhteensä noin 200 henkilöä. Tämä ryhmä koostuu pääsykoevalmennuksen asiantuntijoista (kurssipäälliköt, valmentajat, tutorit, kasvatustieteilijät) sekä opetettavien alojen ammattilaisista (mm. varatuomarit, kauppatieteen maisterit, lääketieteen tohtori, teologit). Keräämme ja analysoimme jatkuvasti tietoa pääsykokeista ja niissä tapahtuvista muutoksista.

Valmennuskeskus on järjestänyt valmennuskursseja yliopistoihin ja korkeakouluihin pyrkijöille sekä abi- ja opiskelutekniikkakursseja ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville yli 40 vuoden ajan. Olemme toimineet vuodesta 1975 alkaen yhtäjaksoisesti Valmennuskeskuksen nimellä.