Suomen parhaat AMK-kurssit: Eniten sisäänpääsijöitä ja kurssilaisia keväällä 2021!

Mihin valmennuskeskuksen ylivoima perustuu?

”Asiakkaan tinkimätön palvelu ja henkilöstöstä huolen pitäminen ei ole päätös tai paperilla oleva julistus. Se on luonteeni ja elämänasenteeni.”

Perustajamme, Kari Kasasen yli 40 vuotta sitten lausuma Valmennuskeskuksen yritysfilosofia on tänäkin päivänä koko toimintamme perusta: ”Minulle asiakkaan tinkimätön palvelu ja henkilöstöstä huolen pitäminen ei ole päätös tai paperilla oleva julistus. Se on luonteeni ja elämänasenteeni.”

Valmennuskeskus on todettu parhaaksi valmennuskurssijärjestäjäksi useilla eri osa-alueilla:

  • paras opetuksen taso,
  • kokeneimmat opettajat,
  • laadukkaimmat materiaalit sekä
  • paras kurssien hinta-laatusuhde.

Laatu ei synny itsestään, vaan sen eteen tehdään työtä pitkäjänteisesti ympäri vuoden. Meillä laatu syntyy seuraavista tekijöistä:

1. Kurssilaisen tavoite on myös meidän tavoitteemme

Meillä kurssilainen ei ole yksin tavoitteensa kanssa, vaan henkilökuntamme on kaikin tavoin auttamassa ja tukemassa niin tiedollisesti kuin taidollisesti yhteisen tavoitteen saavuttamisessa. Kurssilaisen onnistuminen on yhtälailla meille henkilökohtainen onnistuminen: ”Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme”.

2. Meillä kurssilaisesta välitetään

Kurssipalautteessa mainitaan usein, että ”Opettaja oli aidosti kiinnostunut meidän oppimisestamme ja hän oli valmis näkemään vaivaa sen eteen”, ”Kurssille oli joka kerta kiva tulla”.

Kurssilaisten lisäksi meillä pidetään huolta myös opettajista ja muusta henkilökunnasta. Välittäminen lisää motivaatiota ja sitoutumista. Hyvä ilmapiiri mahdollistaa toiminnan jatkuvan kehittämisen.

3. Meillä palvellaan henkilökohtaisesti – huippuluokan asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys syntyy onnistumisen lisäksi henkilökohtaisesta palvelusta ja mahdollisuudesta tulla kuulluksi. Kokonaisvaltainen palvelu ulottuu kaikkeen toimintaamme. Puhelinpalvelussa ja maksuttomissa infoissa neuvomme henkilökohtaisesti sekä vastaamme ja autamme etsimään tietoa opiskelupaikan valintaan, pyrkimiseen ja kursseihin liittyvissä kysymyksissä.

Kurssilaisemme tulevat myös kuulluiksi kurssin aikana ja pääsevät vaikuttamaan kurssipalautteiden välityksellä toimintaamme, sekä sitä kautta kurssien kehittämiseen yhä laadukkaammiksi. Asiakastyytyväisyytemme onkin huippuluokkaa: 98 % yli 6.000 kurssilaisestamme oli valmis suosittelemaan kurssejamme keväällä 2018.

4. Edelläkävijä

Valmennuskeskus on alansa edelläkävijä monessa mielessä. Olemme ensimmäinen valmennuskurssijärjestäjä Suomessa, mutta pitkästä kokemuksesta huolimatta toimintamme ei ole kaavoihin kangistunutta. Joka vuosi yritämme miettiä kuinka voisimme tarjota entistäkin laadukkaampia kursseja sekä monimuotoisempia opiskelumahdollisuuksia, jotka olisivat kaikkien halukkaiden tavoitettavissa; esimerkkinä monelle alalle laajentuneet KOTI –kurssit ja stipendi –järjestelmämme.

Ensimmäisenä valmennuskurssijärjestäjänä olemme hyödyntäneet opetusteknologiaa, jonka avulla kurssiopetuksen seuraaminen on mahdollista internetin välityksellä suorana lähetyksenä jopa ulkomailta käsin. Yrityksessämme on uusin tieto oppimisesta ja siihen perustuva alan laajin opiskelutekninen ohjaus.

5. Laadusta emme tingi

Ammattitaitoiset opettajat ja toimiva kurssihallinto ovat toimintamme ydin. Laadunvarmistusjärjestelmämme on erityisen tarkka uusia opettajia palkatessamme: haastattelu- ja opetusnäytetilanteessa arvioidaan hakijan tuntemus valmennuskurssiopetuksesta, asiantuntevuus, opetustaito sekä kyky motivoida ja innostaa.

Opettaja- ja henkilökuntamme vuosittainen vaihtuvuus on pieni, mikä mahdollistaa kehitystyön ja asiantuntemuksen säilymisen talossamme. Henkilökuntamme kouluttautuu säännöllisesti, jotta uusin tieto olisi meidän lisäksemme heti kurssilaisten käytettävissä.

6. Ammattilaistiimit kurssien takana

Kurssitarjontamme on laaja, mutta jokaisen koulutusalan taustalla on kyseisen alan sisällölliseen ja pedagogiseen osaamiseen erikoistunut suunnittelu- ja opetustiimi.

7. Kokemus kantaa sukupolvesta toiseen

Vuosien varrella olemme auttaneet yli sataatuhatta suomalaista omien opintojensa alkuun. Ensimmäisen kursseillemme osallistuneen ”Valmennuskeskuspolven” omat lapset osallistuvat parhaillaan kursseillemme. Positiivinen valmennuskurssikokemus ja onnistuminen kantaa meillä sukupolvelta toiselle.