Yli 700 AMK-sisäänpääsijää keväällä 2021 - Liity sinäkin onnistujien joukkoon!

Tervetuloa oppimaan Valmennuskeskukseen!

"Paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde. Kokenein, luotettavin ja monipuolisin kurssinjärjestäjä” (Tutkimustoimisto Innolink Research Oy)

Tervetuloa oppimaan!

Hakuinfot täällä

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistoihin ja korkeakouluihin pyrkijöille sekä abikursseja ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville. Joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan kurssiemme avulla. Vuodesta 1975 alkaen olemme toimineet yhtäjaksoisesti Valmennuskeskuksen nimellä.

Ammattimaisesti suunniteltu valmennuskurssi luo puitteet tulokselliselle ja miellyttävälle pääsykokeeseen valmistautumiselle. Onnistuminen kokeissa edellyttää sitoutumista ja ahkeraa lukemista. Jokaisella Valmennuskeskuksen kurssisuunnitelmaa noudattavalla opiskelijalla on erinomaiset mahdollisuudet saavuttaa haluamansa opiskelupaikka.

Valmennuskurssiemme onnistumisesta vastaa yli 200 henkilöä. Tämä ryhmä koostuu pääsykoevalmennuksen asiantuntijoista (kurssipäälliköt, valmentajat, tutorit, kasvatustieteilijät, psykologit) sekä opetettavien alojen ammattilaisista (varatuomarit, kauppatieteen maisterit jne.)

Asiantuntijamme keräävät ja analysoivat jatkuvasti tietoa korkeakoulumaailmasta. Seuraamme herkeämättä pääsykokeissa tapahtuvia muutoksia ja pyrimme ennakoimaan niitä. Sovellamme kursseillamme erilaisia tehokkaita valmennusmetodeja, jotka tukevat menestymistä pääsykokeissa.

Valmennuskeskuksella suunnittelemme valmennuskurssimme niin, että ne kehittävät pyrkijän tiedollisten ja taidollisten valmiuksien lisäksi henkistä jaksamista ja paineensietoa. Valmennuksen ja erilaisten testien avulla pyrimme luomaan koetilanteesta pyrkijälle sellaisen, että hän pystyy keskittymään olennaiseen eikä jännitä itse koetilannetta. Tiedollisen ja henkisen kasvun myötä sisäänpääsyn todennäköisyys kasvaa.

Vastaamme mielellämme kaikkiin pyrkimistä ja opiskelua koskeviin kysymyksiisi. Voit soittaa meille toimistomme numeroon 0207280340 tai lähettää kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen vkinfo@valmennuskeskus.fi