• Uutinen

Kotikurssi on turvallinen valinta myös epävakaassa ja poikkeuksellisessa maailmantilanteessa. Saat kotisohvallesi kaiken, mitä tarvitset menestyäksesi pääsykokeessa tai ylioppilaskirjoituksissa. Meille on ensisijaisen tärkeää, että voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla saavuttamaan tavoitteesi. Siksi kotikurssimme eivät ole vain tehtäväpankkeja, vaan saat käyttöösi myös laadukkaat opetusvideot.

Tutustu kursseihimme ja aloita opiskelu heti ilmoittautumisen jälkeen!

Yliopistoon valmentavat Kotikurssit 2022:

"Valmennuskurssi oli todella opettavainen ja hyödyllinen valintakoetta varten. Kurssi kannusti ja innosti opiskelemaan kotona. Opetusmateriaalin määrän sekä vaihtelevuuden ansiosta lukumotivaatio pysyi hyvin yllä. Jos en saa opiskelupaikkaa niin hyödynnän kurssia ehdottomasti myös ensi vuonna."

   - Kevään 2020 AMK-kotikurssilainen

AMK-Kotikurssit, kevät 2022:


Ylioppilaskirjoituksiin valmentavat Kotikurssit:

Kotikurssimme sopivat erityisesti itsenäisille ja kiireisille opiskelijoille, sillä voit edetä omassa tahdissasi katsomalla luentoja ja tekemällä harjoitustehtäviä. Itsenäisen etenemisen ansiosta voit käyttää enemmän aikaa aiheisiin, jotka ovat sinulle vaikeita. Tehtävien ja luentovideoiden lisäksi pääset testaamaan osaamistasi harjoituskokeissa.