• Uutinen

Lääketieteen pääsykokeeseen 2021 pitää opiskella ennakkomateriaali

Laaketieteelliset.fi -sivulla on kerrottu 30.11.2020 lääketieteen valintakoevaatimuksista seuraavaa:

"Lääketieteellisten alojen valintakoevaatimuksiin sisältyy ennakkomateriaali, joka on maksuton ja jonka sisältö julkaistaan sähköisesti lääketieteellisten alojen yhteisvalinnan verkkosivuilla 23.4.2021"

Näin ollen ennakkomateriaalin opiskeluun on varattu vain noin kuukausi aikaa. Siinä ajassa materiaali tulee ehtiä sisäistämään kunnolla.

Hyödynnä lyhyt valmistautumisaika Valmennuskeskuksen valmennuskursseilla!

1. Ennakkomateriaaliosuus sisältyy kaikkiin valikoimastamme löytyviin lääketieteen valmennuskursseihimme.

2. Ennakkomateriaali Online- ja Lääkisnetti ennakkomateriaali -kursseillamme harjoittelet pelkästään ennakkomateriaalia varten. Näillä kursseilla saat kurssimateriaalin käyttöösi jo tammikuussa!

Ennen ennakkomateriaalin julkaisua voit jo aloittaa harjoittelun mm. treenaamalla lukutekniikkaa, artikkelien käsittelytaitoja ja tilastomatemaattisia taitoja. Näin sinulla on jo tarvittavat työkalut käytössäsi, kun ennakkomateriaali viimein julkaistaan.

3. Ota ennakkomateriaalin sisällöt haltuusi ylivoimaisesti kokeneimpien opettajien johdolla. 

Tarkoin suunniteltujen lääkiskurssiemme takana on 12-henkinen asiantuntijatiimi. Kenelläkään toisella kurssijärjestäjällä ei ole yhtä laajaa kokemusta eri alojen pääsykokeisiin valmentamisesta kuin meillä. Useilla lääkiskurssiemme opettajilla on valmennuskurssikokemusta jo yli 10 vuoden ajalta ja heille myös tieteelliset artikkelit ja tutkimukset ovat tuttuja.