• Uutinen

Aikainen bussi kouluun. Sieltä kotiin syömään, ja sitten bussilla valmennuskurssille. Kurssista kotiin ja yhtäkkiä päivä on ohi – taas kerran vietettynä bussissa.

Kuulostaako tutulta? Valmennuskurssien lähiopetus on usein mahtavaa oppimisen kannalta, mutta aina aikataulu ei salli kurssille tuloa. Jos omaa ajankäyttöä pohtiessa valmennuskurssi tuntuu mahdottomalta, niin eipäs hätää! Meillä on tähän oiva ratkaisu – kotikurssit. Kotikursseilla saat opetusta videomuodossa, missä tahansa oletkaan. Voit myös edetä omassa tahdissasi ja käyttää aikaa juuri sinulle tärkeisiin aiheisiin.

Usein verkossa toteutettu kurssi tarkoittaa käytännössä vain tehtäväpankkia. Kotikursseillamme mahtavinta on juurikin itse opetus! Nämä opetusvideot yhdistettynä tehtäviin takaavat sinulle parhaan mahdollisen opetuksen. Fysiikan luennoille osallistut vaikka pyjama päällä, ja luennot voit kerrata helposti koulumatkalla.

”Videoluennot sopivan mittaisia ja selkeitä, puhe oli todella sujuvaa ja mukavaa kuunneltavaa! Kurssidiat ja esimerkit olivat myös erinomaisia!”

- Oikeustiede kotikurssilainen

Jos sinulla on siis kiireinen aikataulu, asut kurssikaupungeista kaukana, tai muuten vaan viihdyt kotisohvalla, ilmoittaudu heti kotikursseille!

Yliopistoon valmentavat kotikurssit:

AMK-kotikurssit:

Abikurssit: