Kun ilmoittaudut kurssille, varaamme Sinulle kurssipaikan haluamaltasi kurssilta. Täy­tämme kurssipaikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssin maksaminen

Kurssi maksetaan normaalisti kahdessa erässä. Ensimmäinen osa maksusta suoritetaan varausmaksuna ilmoittautumisen jälkeen ja loppuosa maksetaan kurssin alkaessa. Laskun ensimmäiseen osaan lisätään käsittelykulut ja toimitusmaksu 15 euroa. Laskut lähetetään sähköpostitse.

Joillakin kursseilla maksu suoritetaan yhdellä laskulla. Tarkemmat maksutiedot löydät kurssien hintatiedoista.

Useimpiin kursseihimme kuuluu ennakkomateriaalia, jonka lähetämme Sinulle heti mate­riaalin valmistuttua.

Diplomi-insinööritutkinnon, kauppatieteen, lääketieteen, oikeustieteen sekä psykologian Super-Takuu -kurssien maksuaikataulu poikkeaa edellä mainitusta, ja sovit siitä kurssipäällikön kanssa erikseen valmennussopimuksen yhteydessä.

Kurssikäytännöt

Aikataulun, kurssipaikan ja muut kurssin käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi sähköpostiisi. Moodlen tunnukset ovat käytössäsi pääsykoe-ja ylioppilaskoepäivään asti. Lähetämme kurssivahvistustekstiviestin, kun aikataulut on lisätty Moodleen.

Kurssin etenemisen aikana lähetämme kurssiin tai ostamaasi palveluun liittyen lisätietoa mahdollisesti tekstiviestitse ja sähköpostitse.

Kurssin peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan ilmoittautumisesi kurssille, ilmoita siitä toimistollemme mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta voimme antaa Sinulle varatun kurssipaikan toiselle pyrkijälle. Jos olet jo maksanut varausmaksun, et joudu maksamaan muita ku­luja.

Laskun maksamatta jättäminen tai kurssilta poisjääminen ei ole ilmoittautumisen peruutus. Kurssin peruutuksesta täytyy ilmoittaa meille sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Itseopiskelumateriaalit

Mikäli et pääse osallistumaan kurssille, Sinun kannattaa tilata tehokas itseopiskelumateri­aali. Toimitamme tilaamasi materiaalit postitse. Tilauksen hintaan lisätään käsittelykulut ja toimitusmaksu 15 euroa ja lasku lähetetään sinulle sähköpostitse.

Mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi itseopiskelumateriaaliin, voit palauttaa sen meille veloituksetta 14 vuorokauden kuluessa materiaalin saatuasi. Pa­lautuksen ehtona on, että materiaali on käyttämätön. Palauta materiaali alkuperäisessä pakkauksessaan, vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseen ja kirjoita osoitekorttiin seuraavat tiedot:

601054
KK Valmennuskeskus Oy
Tammasaarenkatu 1
00180 HELSINKI

Muistathan ilmoittaa palautuksesta meille sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 0207 280 340.

Muista laittaa mukaan myös yhteystietosi, jotta tiedämme, kuka on palauttanut materiaalin. Mikäli käytät palautuksen yhteydessä yllä olevaa asiakaspalautusosoitetta, paketin lähettämi­sestä ei aiheudu Sinulle lisäkuluja. Mikäli olet jo maksanut materiaalin, palautamme maksamasi summan ilmoittamallesi pankkitilille viipymättä paketin saavuttua meille.