Suomen parhaat AMK-kurssit: Eniten sisäänpääsijöitä ja kurssilaisia keväällä 2021!

Toimitus- ja maksuehdot

Kun ilmoittaudut kurssille, varaamme Sinulle kurssipaikan haluamaltasi kurssilta. Täy­tämme kurssipaikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssin maksaminen

Voit maksaa kurssin verkossa pankkitunnuksilla kerralla ilman lisäkuluja tai halutessasi osamaksulla 1-6 erässä sähköpostitse toimitettavalla laskulla. Osamaksu on koroton. Jokaiseen laskuerään lisätään 4 euron laskutuslisä. Laskuilla maksettaessa ensimmäinen erä (varausmaksu) laskutetaan heti ilmoittautumisen jälkeen, toinen erä noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua ja seuraavat erät tästä 30 päivän välein.

Maksaessasi laskulla, ne lähetetään sinulle kursseittain. Laskutuslisä lisätään kuitenkin vain kerran per laskutuserä ostostapahtuman aikana.

Mikäli hyödynnät takuualennuksen (eli olet edellisenä vuonna käynyt vastaavan kurssin ja oikeutettu takuualennukseen), voit maksaa kurssimaksun verkkomaksuna ilman lisäkuluja. Osamaksulla (1-6 erässä) maksettaessa ensimmäinen erä laskutetaan heti ilmoittautumisen jälkeen ja seuraavat erät tästä 30 päivän välein. Osamaksu on koroton. Jokaiseen laskuerään lisätään 4 euron laskutuslisä.

Useimpiin kursseihimme kuuluu ennakkomateriaalia, jonka lähetämme Sinulle heti materiaalin valmistuttua joko postin tai Moodle-oppimisympäristön kautta.

Kurssikäytännöt

Kurssin aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodle-oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi. Lähetämme Sinulle lisäksi kurssivahvistustekstiviestin siinä vaiheessa, kun aikataulut on lisätty Moodleen.

Takuu-kurssien kurssitakuu säilyy seuraavaan osallistumiskertaasi asti. Kurssitakuuta ei tarvitse käyttää heti seuraavana vuonna, vaan tiedot takuusta säilyvät meillä siihen asti, että päätät osallistua kurssille uudelleen. Takuuhinnan voi käyttää vain yhden kerran. 

Kurssin peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille, ilmoita siitä toimistollemme mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta voimme antaa Sinulle varatun kurssipaikan toiselle pyrkijälle.

Voit peruuttaa ilmoittautumisesi veloituksetta 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta. Tämä edellyttää, että jo mahdollisesti lähettämämme materiaalit palautetaan toimistollemme asiakaspalautuksena käyttämättöminä. Palauta materiaali alkuperäisessä pakkauksessaan, vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseen ja kirjoita osoitekorttiin seuraavat tiedot:

601054
KK Valmennuskeskus Oy
Tammasaarenkatu 1
00180 HELSINKI

Muista laittaa mukaan myös yhteystietosi, jotta tiedämme kuka on palauttanut materiaalin. Mikäli käytät palautuksen yhteydessä yllä olevaa asiakaspalautusosoitetta, paketin lähettämisestä ei aiheudu sinulle lisäkuluja.

Mikäli peruutus tapahtuu 14 vuorokautta ilmoittautumisen jälkeen, silloin pidätämme kurssin varausmaksun.

Mikäli kurssin peruutus tapahtuu kurssin alkamisen jälkeen, veloitamme kurssin kokonaishinnan.

Laskun maksamatta jättäminen tai kurssille osallistumatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus.

Itseopiskelumateriaalit

Mikäli et pääse osallistumaan kurssille, sinun kannattaa tilata tehokas itseopiskelumateriaalimme. Toimitamme tilaamasi materiaalit postitse. Voit maksaa itseopiskelumateriaalin verkkomaksuna kerralla ilman lisäkuluja verkkokaupassa tai halutessasi osamaksulla 1-6 erässä sähköpostitse toimitettavalla laskulla. Osamaksu on koroton. Jokaiseen laskuerään lisätään 4 euron laskutuslisä.

Mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi itseopiskelumateriaaliin, voit palauttaa sen meille veloituksetta 14 vuorokauden kuluessa materiaalin saatuasi. Palautuksen ehtona on, että materiaali on käyttämätön. Palauta materiaali alkuperäisessä pakkauksessaan, vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseen ja kirjoita osoitekorttiin seuraavat tiedot:

601054
KK Valmennuskeskus Oy
Tammasaarenkatu 1
00180 HELSINKI

Muista laittaa mukaan myös yhteystietosi, jotta tiedämme kuka on palauttanut materiaalin. Mikäli käytät palautuksen yhteydessä yllä olevaa asiakaspalautusosoitetta, paketin lähettämisestä ei aiheudu Sinulle lisäkuluja.

Materiaalin noutamatta jättäminen Postista ei ole tilauksen peruutus.