Haetko opiskelemaan korkeakouluun? Ilmoittaudu hakuinfoihin!

Palvelut opinto-ohjaajille

Voit tilata meidät puhumaan oppilaillesi opiskelutekniikasta ja jatko-opinnoista. Infot hoituvat myös etänä! Syksyllä 2020 järjestämme opo-päivät etätoteutuksena.

Palvelut opinto-ohjaajille

Maksuttomat jatko-opintoinfot lukioissa

Valmennuskeskus järjestää koulujen ja opinto-ohjaajien pyynnöstä maksuttomia jatko-opintoinfoja abeille ja toisen vuoden opiskelijoille. Info koostuu kahdesta osasta, josta alkuosa käsittelee hakemista, opiskelualan valintaa sekä valmistautumista yo-kirjoituksiin ja valintakokeisiin. Jälkimmäisessä osassa keskitytään alakohtaisesti yliopistojen/korkeakoulujen valintakoevaatimuksiin, opiskeluun ja työelämään sijoittumiseen. Painotamme infon sisältöä opinto-ohjaajien sekä oppilaiden toiveiden mukaisesti. Infon kesto riippuen toivotusta sisällöstä on 60-90 minuuttia. Jatko-opintoinfossa ei mainosteta valmennuskursseja tai itseopiskelumateriaaleja. Ohjaamme kursseistamme kiinnostuneet ensisijaisesti tilaamaan meiltä markkinointimateriaalia tai keskustelemme heidän kanssaan kursseista tapahtuman jälkeen.

Järjestämme infoja myös etätoteutuksena, kysy lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Maksuttomat opiskelutekniikkatunnit lukioissa

Järjestämme koulujen ja opinto-ohjaajien pyynnöstä myös opiskelutekniikkaohjausta lukion 1-3 vuoden opiskelijoille. Tunnin aiheita ovat mm. lukusuunnitelman ja ajanhallinnan suunnittelu, kuinka valmistautua ylioppilaskirjoituksiin ja pääsykokeisiin, luku- ja muistiinpanotekniikan kehittäminen, sekä vinkkien antaminen opiskelun ja lukemisen tehostamiseen liittyen. Tilaisuuden kesto on noin 60 minuuttia.

Opinto-ohjaajien omat infopäivät

Valmennuskeskus seuraa jatkuvasti korkeakoulumaailman kehitystä ja hakumenettelyssä tapahtuvia muutoksia. Opinto-ohjaajien on mahdollista saada Valmennuskeskuksen kautta käyttöönsä aina tuoreimmat tiedot eri yliopistojen eri alojen valintamenettelyistä ja niissä huomioitavista asioista. Valintakoekoetiedot julkaistaan vuosittain osoitteessa Opintopolku.fi. Päivitetyt valintakoetiedot ja suorat alakohtaiset linkit löydät myös meidän sivustoltamme kunkin valmennuskurssialan pääsykoetietoa -kohdasta. 

Valmennuskeskus järjestää vuosittain marras-joulukuussa opinto-ohjaajille omat korkeakoulu-opintoihin liittyvät infopäivät. Vuonna 2020 opopäivät pidetään poikkeuksellisesti etätoteutuksena. Etätoteutuksesta kuvataan myös tallenne. Voit ilmoittautua tapahtumaan linkistä: https://webropol.com/s/opopaiva

Etäpäivä pe 13.11. klo 9.00 Osallistuminen etänä, vaatii toimivan verkkoyhteyden
Etäpäivä ti 17.11. klo 9.00 Osallistuminen etänä, vaatii toimivan verkkoyhteyden


Tilaisuuden kesto on noin 3 tuntia. Tilaisuus on maksuton. 

Info-päivään sisältyy katsaus edellisen kevään valintakokeissa tapahtuneisiin muutoksiin sekä päivitetään tulevan kevään valintakoetiedot alakohtaisesti. Lisäksi nostetaan esiin valmistautumiseen ja vaatimuksiin liittyviä asioita, jotka herättävät eniten kysymyksiä pyrkijöiden keskuudessa. 

Opopäivissä jaettu materiaali on saatavilla myös sähköisessä Moodle-oppimisympäristössä. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, ota yhteyttä Tytti Luuriin (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Alakohtaiset valintakoeinfovideot ja muuta hyödyllistä valintakoetietoa opiskelijoille

Opintoalakohtaisilta sivuilta löydät lääketieteen, kauppatieteen, kasvatustieteen, oikeustieteen ja psykologian alakohtaiset valintakoeinfot videomuodossa. Alakohtaisilta sivuiltamme pääsykoetietoa -valikosta löytyy lisätietoa pyrkimisestä. Alakohtaisilta sivuilta löytyy lisäksi opiskelu ja työelämä sekä linkit -valikot, jotka helpottavat tiedonhakua. Löydät opintoalakohtaiset linkit Valmennuskurssit-osiosta aloittain. 

Opiskeluvinkkejä -sivusto

Opiskelutekniikkaan liittyviä keskeisiä asioita luku- muistiinpano ja vastaustekniikasta sekä ajankäytönhallinnasta löydät Opiskeluvinkkejä -sivustoltamme.

Yhteystiedot

Kaikki palvelut opinto-ohjaajille voit hoitaa Tytti Luurin kautta; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0207280363 tai tehdä varauksen suoraan alla olevalla lomakkeella.

Tapahtumien tilauslomake

Tilaan(*)
Vaadittu kenttä

Kohderyhmä (enemmistö, jos useilta luokkatasoilta) (*)
Vaadittu kenttä

Toivottu ajankohta (päivämäärä ja kellonaika)(*)
Vaadittu kenttä

Lukion nimi ja osoite(*)
Vaadittu kenttä

Opinto-ohjaajan nimi ja yhteystiedot:(*)
Vaadittu kenttä

Erityistoiveet
Invalid Input

Tytti Luuri

Valmennusjohtaja, KM Puhelin: 020 7280 363 Vastuualueet: oikeustiede, logopedia, valtiotieteet, kielten abikurssit, opinto-ohjaajien palvelut, stipendit, laskutus, asiakaspalvelu Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.