Suomen parhaat AMK-kurssit: Eniten sisäänpääsijöitä ja kurssilaisia keväällä 2021!

Palvelut opinto-ohjaajille

Voit tilata meidät puhumaan oppilaillesi opiskelutekniikasta ja jatko-opinnoista. Infot hoituvat myös etänä!

Palvelut opinto-ohjaajille

Tilaa meidät puhumaan opiskelijoillesi jatko-opinnoista tai opiskelutekniikoista!

Jatko-opintoinfot

Valmennuskeskus järjestää koulujen pyynnöstä maksuttomia jatko-opintoinfoja lukiolaisille. Info koostuu kahdesta osasta, josta alkuosa käsittelee hakemista, opiskelualan valintaa sekä valmistautumista yo-kirjoituksiin ja valintakokeisiin. Jälkimmäisessä osassa keskitytään alakohtaisesti korkeakoulujen valintakoevaatimuksiin, opiskeluun ja työelämään sijoittumiseen. Painotamme infon sisältöä opinto-ohjaajien sekä oppilaiden toiveiden mukaisesti. Infon kesto riippuen toivotusta sisällöstä on 60-75 minuuttia. Jatko-opintoinfossa ei mainosteta valmennuskursseja tai itseopiskelumateriaaleja. Ohjaamme kursseistamme kiinnostuneet ensisijaisesti tilaamaan meiltä markkinointimateriaalia tai keskustelemme heidän kanssaan kursseista tapahtuman jälkeen.

Opiskelutekniikkainfot

Järjestämme koulujen pyynnöstä myös opiskelutekniikkaohjausta lukion 1-3 vuoden opiskelijoille. Tunnin aiheita ovat mm. lukusuunnitelman ja ajanhallinnan suunnittelu, kuinka valmistautua ylioppilaskirjoituksiin ja pääsykokeisiin, luku- ja muistiinpanotekniikan kehittäminen, sekä vinkkien antaminen opiskelun ja lukemisen tehostamiseen liittyen. Tilaisuuden kesto on noin 60 minuuttia.

Lähi-infoja pidetään ensisijaisesti PK-seudulla sekä Turun ja Tampereen alueella. Järjestämme infoja myös etätoteutuksena, kysy lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Opinto-ohjaajien omat infopäivät 2021

Valmennuskeskus seuraa jatkuvasti korkeakoulumaailman kehitystä ja hakumenettelyssä tapahtuvia muutoksia. Opinto-ohjaajien on mahdollista saada Valmennuskeskuksen kautta käyttöönsä aina tuoreimmat tiedot eri yliopistojen eri alojen valintamenettelyistä ja niissä huomioitavista asioista. Valintakoekoetiedot julkaistaan osoitteessa Opintopolku.fi

Järjestämme vuosittain marras-joulukuussa opinto-ohjaajille omat korkeakoulu-opintoihin liittyvät infopäivät. Vuonna 2021 järjestämme tapahtumat Helsingissä, Turussa ja Tampereella sekä lisäksi yhden tapahtuman etätoteutuksena. Etätoteutuksesta kuvataan myös tallenne. 

Helsinki pe 12.11.21 klo 9.00 HTC Ruoholahti, Kolumbus-auditorio, Tammasaarenkatu 3 Ilmoittaudu tästä
Turku ti 16.11.21 klo 9.00 Scandic Julia, Eerikinkatu 4, 20100 Turku Ilmoittaudu tästä
Tampere ke 17.11.21 klo 9.00 Scnadic Koskipuisto, Koskikatu 5, 33100 Tampere Ilmoittaudu tästä
Webinaari pe 19.11.21 klo 9.00 Etänä, osallistuminen vaatii toimivan verkkoyhteyden Ilmoittaudu tästä


Tilaisuuden kesto on noin 3-4 tuntia. Tilaisuus on maksuton. 

Info-päivään sisältyy katsaus edellisen kevään valintakokeissa tapahtuneisiin muutoksiin sekä tulevan kevään valintakoetietojan päivitys alakohtaisesti. Lisäksi nostetaan esiin valmistautumiseen ja vaatimuksiin liittyviä asioita, jotka herättävät eniten kysymyksiä pyrkijöiden keskuudessa. 

Opopäivissä jaettu materiaali on saatavilla myös sähköisessä Moodle-oppimisympäristössä. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, ota yhteyttä Tytti Luuriin (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Alakohtaiset valintakoeinfovideot ja muuta hyödyllistä valintakoetietoa opiskelijoille

Opintoalakohtaisilta sivuilta löydät lääketieteen, kauppatieteen, kasvatustieteen, oikeustieteen ja psykologian alakohtaiset valintakoeinfot videomuodossa. Alakohtaisilta sivuiltamme pääsykoetietoa -valikosta löytyy lisätietoa pyrkimisestä. Alakohtaisilta sivuilta löytyy lisäksi opiskelu ja työelämä sekä linkit -valikot, jotka helpottavat tiedonhakua. Löydät opintoalakohtaiset linkit Valmennuskurssit-osiosta aloittain. 

Yhteystiedot

Kaikki palvelut opinto-ohjaajille voit hoitaa Tytti Luurin kautta; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0207280363 tai tehdä varauksen suoraan alla olevalla lomakkeella.

Tapahtumien tilauslomake

Tilaan(*)
Vaadittu kenttä

Kohderyhmä (enemmistö, jos useilta luokkatasoilta) (*)
Vaadittu kenttä

Toivottu ajankohta (päivämäärä ja kellonaika)(*)
Vaadittu kenttä

Lukion nimi ja osoite(*)
Vaadittu kenttä

Opinto-ohjaajan nimi ja yhteystiedot:(*)
Vaadittu kenttä

Erityistoiveet
Invalid Input

Tytti Luuri

Valmennusjohtaja, KM Puhelin: 020 7280 363 Vastuualueet: oikeustiede, logopedia, psykologia, valtiotieteet, kielten abikurssit, opinto-ohjaajien palvelut, stipendit, laskutus, asiakaspalvelu Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.