Jatko-opintoinfojen ja opiskelutekniikoiden vetäjäksi?

Etsimme esiintymiskykyisiä ja reippaita jatko-opintoinfojen ja opiskelutekniikoiden vetäjiä Turkuun ja Turun lähialueille. Infot ajoittuvat koulujen syys- ja kevätlukukausille ja ne pidetään päiväsaikaan. Infoja kertyy vuodessa sinulle noin 20. Infojen vetäjiltä edellytämme korkeakoulu – tai yliopisto-opintoja (opiskelija tai valmistunut, alalla ei väliä).

Jatko-opintoinfojen kesto on 30-90 minuuttia / info. Infossa kerrotaan opiskelutekniikasta, opiskelemisesta korkeakoulussa & yliopistossa, sekä eri alojen pääsykoevaatimuksista. Valmennuskeskus järjestää tehtävään erillisen koulutuksen.

Tarjoamme sinulle haasteellista, palkitsevaa ja mielenkiintoista työtä lukiolaisten parissa. Jatko-opintoinfojen vetäminen tarjoaa mahdollisuuden kehittää itseään ja esiintymistaitojaan monipuolisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:n voit lähettää 1.8.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tiedustelut: 020 728 0357 tai 020 728 0340.

Palkkaus: 60-70 euroa/info

Sijainti: Varsinais-Suomi

Viimeinen hakupäivä: 1.8.2018

 

Lähetä avoin hakemus

Valmennuskeskus on opetusalan asiantuntijaorganisaatio, joka työllistää 200 opetusalan ammattilaista. Kurssiemme onnistuminen vaatii työntekijöitä, joilla on hyvät sosiaaliset taidot ja syvä kiinnostus omaan opintoaineeseensa.

Jos koet olevasi oikeanlainen henkilö toimimaan nuorekkaassa ilmapiirissä yhdessä muiden opetusalan ammattilaisten kanssa, lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Merkitse hakemukseen, mistä tehtävästä olet kiinnostunut.

Valmentajat

Valmentajat vastaavat kurssiemme lähiopetuksesta, tehtävien laadinnasta ja tarkastamisesta sekä ohjaavat tutoreita. Vaadimme kaikilta valmentajiltamme suoritettua opetettavan alan korkeakoulututkintoa, näyttöä pedagogisista taidoista sekä näyteluentoja.

Tutorit

Tutorit toimivat valmentajien tukena kurssivalmentamisessa. Tutorien tehtäviin kuuluu pienryhmätyöskentelyn vetäminen ja vertaistukena toimiminen ryhmänsä jäsenille. Tutorit toimivat myös simuloiduissa koetilanteissa valvojina. Pidemmälle opinnoissaan edenneet tutorit voivat myös tarkistaa ja laatia tehtäviä kurssilaisille valmentajan ohjauksessa. Vaadimme tutoreilta saman alan opiskelua korkeakoulussa, näyttöä ryhmätyöskentelytaidoista ja soveltuvuushaastatteluja.

Asiantuntijat

Valmennuskeskus on sitoutunut kehittymiseen. Työllistämme opetusalan ammattilaisia, jotka kehittävät kurssimenetelmiämme ja materiaalejamme.