Valmennuskeskus on suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssien järjestäjä Suomessa. Olemme toimineet vuodesta 1975 alkaen. Yli 200 opetusalan ammattilaista vastaa kurssiemme onnistumisesta.

”Paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde. Kokenein, luotettavin ja monipuolisin kurssinjärjestäjä” (Innolink Research Oy, 2015)

Valmennuskeskus uusi paikkansa laadukkaimpien valmennuskurssien järjestäjänä Suomessa tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n 2015 tekemässä tutkimuksessa valmennuskurssijärjestäjistä. Tutkimus tehtiin edellisen kerran vuonna 2011. Tutkimukset toteutettiin Tilastokeskuksen sattumanvaraiselle otokselle 18-25 -vuotiaita henkilöitä. Tutkimukseen vastasi 1 134 henkilöä.

Tutkimuksessa vertailtiin Suomen kolmea suurinta valmennuskurssijärjestäjää. Tutkimukseen osallistuneet antoivat yrityksille kouluarvosanat valmennuskursseihin liittyvissä seikoissa.

Kuvio 1. Valmennuskeskuksen saama kouluarvosanakeskiarvo verrattuna kahteen seuraavaksi tulleeseen kilpailijaan.

 

Valmennuskeskuksen asiakastyytyväisyyskysely

"Tykkäsin ihan hirveästi. Kurssilla oli asiantuntevat opettajat ja pääsin tekemään ne virheet kurssilla, mitä olisin tehnyt muuten pääsykokeessa"

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistoihin ja korkeakouluihin pyrkijöille sekä abikursseja ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville. Joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan kurssiemme avulla. Vuodesta 1975 alkaen olemme toimineet yhtäjaksoisesti Valmennuskeskuksen nimellä.

Ammattimaisesti suunniteltu valmennuskurssi luo puitteet tulokselliselle ja miellyttävälle pääsykokeeseen valmistautumiselle. Onnistuminen kokeissa edellyttää sitoutumista ja ahkeraa lukemista. Jokaisella Valmennuskeskuksen kurssisuunnitelmaa noudattavalla opiskelijalla on erinomaiset mahdollisuudet saavuttaa haluamansa opiskelupaikka.

Ammattitaitoiset opettajat ovat kurssiemme ydin

Valmennuskurssiemme onnistumisesta vastaa yli 200 henkilöä. Tämä ryhmä koostuu pääsykoevalmennuksen asiantuntijoista (kurssipäälliköt, valmentajat, tutorit, kasvatustieteilijät) sekä opetettavien alojen ammattilaisista (varatuomarit, kauppatieteen maisterit, teologit jne.)

Asiantuntijamme keräävät ja analysoivat jatkuvasti tietoa korkeakoulumaailmasta. Seuraamme herkeämättä pääsykokeissa tapahtuvia muutoksia ja pyrimme ennakoimaan niitä. Sovellamme kursseillamme erilaisia tehokkaita valmennusmetodeja, jotka tukevat menestymistä pääsykokeissa.

Valmennuskeskus suunnittelee valmennuskurssinsa niin, että ne kehittävät pyrkijän tiedollisten ja taidollisten valmiuksien lisäksi henkistä jaksamista ja paineensietoa. Valmennuksen ja erilaisten testien avulla pyrimme luomaan koetilanteesta pyrkijälle sellaisen, että hän pystyy keskittymään olennaiseen eikä jännitä itse koetilannetta. Tiedollisen ja henkisen kasvun myötä sisäänpääsyn todennäköisyys kasvaa.

Vastaamme mielellämme kaikkiin pyrkimistä ja opiskelua koskeviin kysymyksiisi. Voit soittaa meille tai lähettää kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Valmennuskeskus Public

Vuonna 2011 käynnistetty Valmennuskeskus public tarjoaa yrityksille ja julkiselle sektorille koulutus-, konsultointi-, valmennus-, outplacement- ja uraohjauspalveluja. Katso lisätietoja täältä.

Code Planet

Code Planetin tietojenkäsittelyn koulutusohjelmassa opiskellaan ensimmäisen vuoden ammattikorkeakouluopinnot, jotka valmistavat esimerkiksi peligraafikon, peliohjelmoijan, pelituotuottajan ja ohjelmoijan ammatteihin. Lue lisää täältä.

Haluatko lisätietoa?

Mikäli haluat lisätietoa kiinnostavista aloista ja kursseista, niin tilaa kattava ja maksuton tietopaketti valmennuskursseista, pyrkimisestä, opiskelusta ja työelämästä täältä.