Valmennuskeskus aloitti yhteistyön Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi ry:n kanssa vuonna 2007. Yhteistyön myötä kaikki Valmennuskeskuksen alle 30-vuotiaat valmennuskurssilaiset saavat itselleen maksutta vuodeksi Eurooppalaisen nuorisokortin. Allianssi ry on suomalaisten nuorisojärjestöjen kattojärjestö, joka tukee suomalaista nuorisotyötä monipuolisesti.

Eurooppalaiseen nuorisokorttiin ovat oikeutettuja alle 30-vuotiaat nuoret. Korttia voi käyttää 36:ssa Euroopan maassa. Euroopassa kortinhaltijoita on yli kuusi miljoonaa, ja heille on tarjolla etuja, palveluja ja alennuksia liki 50000:ssa paikassa. Suomessa etuja on yli 500:ssa paikassa. Normaalisti kortin hinta on 14 euroa.

Eurooppalainen nuorisokortti -järjestelmää tukevat sekä Euroopan neuvosto että Euroopan unioni. Suomessa Eurooppalaista nuorisokorttia ylläpitää Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi ry.

Allianssi ry on valtakunnallinen nuorisotyön palvelu- ja vaikuttajajärjestö. Se on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvoja, jonka juuret ulottuvat aina 1940-luvulle asti. Allianssin jäseninä on yli sata valtakunnallista nuoriso- ja kasvatusalan järjestöä, mm. Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry, Suomen Punainen Risti, Suomen Lukiolaisten Liitto ry, Suomen Opinto-ohjaajat SOPO ry, ja Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry.

Eurooppalaisen nuorisokortin etusivustot 
www.europeanyouthcard.fi ja www.eyca.org

Tutustu Allianssin toimintaan tarkemmin
www.alli.fi