Voit valmentautua pääsykokeeseen Valmennuskeskuksen laadukkaiden itseopiskelumateriaalien avulla. Itseopiskelu Valmennuskeskuksen materiaalien avulla on tehokasta. Valitse sinulle parhaiten sopiva itseopiskelukurssi.

 1. Itseopiskelu - Etäopiskelukurssi
  • Sisältää Valmennuskeskuksen itseopiskelumateriaalin
  • Palautettavia harjoituksia, joista saat opettajalta palautteen
  • Mahdollisuus osallistua harjoituspääsykokeeseen
  • Kurssi ei sisällä lähiopetusta, katso lisätietoja kurssikohtaisesti
 2. Itseopiskelu - Verkkokurssi
  • Valmennuskeskuksen itseopiskelumateriaalit sähköisessä muodossa Moodle-oppimisympäristössä
  • Mahdollisuus kysyä asioita opettajalta (nimettömänä), pystyt myös lukemaan muiden kysymyksiä
  • Verkkotehtäviä
 3. Itseopiskelumateriaalit 
  • Valmennuskeskuksen itseopiskelumateriaalit (teoriatiivistelmät ja harjoitukset)

Uutuus: suorana lähetyksenä kuvattavat kotikurssit

Valmennuskeskus tuo valmennuskurssin kotiisi! Järjestämme ensimmäisenä Suomessa suorana lähetyksenä kuvattavan valmennuskurssin internetin välityksellä! Vastaanottamasi kuvanlaatu vastaa dvd-laatua.

Katso lisätiedot: Lääketiede KOTI & AMK liiketalous KOTI

Itseopiskelu antaa sinulle valinnan vapauden

Itseopiskelu on paras vaihtoehto, jos et pääse osallistumaan lähiopetuskurssille. Valmennuskeskuksen itseopiskelumateriaalit auttavat sinua valmistautumaan kokeisiin monipuolisesti. Itseopiskelu mahdollistaa sinulle täysin omien aikataulujesi luomisen, mutta samalla sinulla on tukenasi Valmennuskeskuksen itseopiskelumateriaalit.

Itseopiskelu vaatii sinulta oma-aloitteisuutta ja suunnitelmallista harjoittelua. Valmennuskeskuksen itseopiskelumateriaalit on laadittu siten, että niiden avulla pystyt omatoimisesti löytämään keskeisimmät aiheet ja ymmärtämään käsiteltävät asiat. Tiivistelmien ja harjoitusten avulla ymmärrät kokeen vaatimukset, opit ainekohtaiset tehtävätyypit ja omaksut oikean vastaustekniikan.

Itseopiskelun verkkokursseilla on käytössä Valmennuskeskeskuksen sähköinen Moodle-oppimisympäristö, jonka avulla voit kommunikoida opettajan ja muiden opiskelijoiden kanssa. Moodle-oppimisympäristö on käytössä useissa korkeakouluissa, mm. Helsingin, Turun, Tampereen, Kuopion ja Vaasan yliopistoissa.

Valmennuskeskuksen oppimisympäristössä voit suunnitella itsellesi henkilökohtaisen lukuaikataulun sekä hakea vinkkejä erilaisten opiskelutekniikoiden hyödyntämiseen. Varmistat onnistumisesi, kun käytät itseopiskelun aikana mahdollisimman monipuolisesti erilaisia oppimistekniikoita! Halutessasi lisätietoja, ota yhteyttä toimistollemme.