Koska persoonallisuuspsykan opiskelu ei aivan nappaa näin sunnuntai-iltapäivänä, niin aattelin kertoa teille mitä kaikkea ainejärjestötoimintaa eli Cortexin tapahtumia meillä on ollut viime viikkoina, koska opiskelijaelämä is the best!

Pari viikkoa sitten maanantaina Cortexin tapahtumavastaavat järjestivät lautapeli-illan pelikahvila Tavernassa yhdessä yhteiskuntatutkimuksen opiskelijoiden kanssa. Ilta koostui rennosta, poikkitieteellisestä hengailusta pelien (ja niiden sääntöjen opettelun…) parissa. Kaiken lisäksi tapahtumasta sai haalarimerkin, wuhuu!

Loppuviikosta, perjantaina vuorossa oli puolestaan vierailu Muumimuseoon Tampere-talolle. Muumimuseon varsin lämpimästä ja trooppisesta ilmastosta huolimatta Muumit yllättivät monesti meidät Cortexlaiset! Tove Janssonin aitoja luonnoksia ja piiruksia oli museossa runsaasti esillä, myös muuan poliittisen pilalehden kansikuvia, joista saattoi bongata Muumin aina jostakin reunasta.

Tämän viikon maanantaina parikymmentä rohkee Cortexlaista puolestaan suuntasivat hyytävän pakkasen ja tuulen keskellä Rauhaniemen avantoon! Reilusta pakkasesta ja tuulesta huolimatta kokemus oli useimpien mielestä virkistävä ja hieno, osa ei niinkään lämmennyt (saunan kuumista löylyistä huolimatta) tälle kokemukselle.

Keskiviikkona puolestaan päästiin huminoimaan! Muun muassa Cortexin ja monien muiden yhteiskuntatieteiden ainejärjestöjen järjestämät ”alternative”-opiskelijabileet, Huminat, pidettiin tuttuun tapaan Klubilla. Teemana oli tällä kertaa nature vs. industry, täten kukkakuvioinen asuni oli oikeutettu talvipakkasella. Fuksit pitivät etkoja yhdessä musiikkivisojen ja juomapelien kera, jonka jälkeen suunnattiin kohti Klubia ja silloin vielä tyhjää tanssilattiaa.

Tässä muutaman viikon tapahtumien kohokohdat tai ainakin ne tapahtumat, joihin olen itsekin päässyt mukaan. Opiskeluiden suhteen nämä pari viikkoa ovat menneet englannin (hyvin työlään) kurssin parissa, persoonallisuuspsykan lukemisessa ja ykyissä eli yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan pakollisissa opinnoissa, joista tosin tentin lauantaina neljännen kurssin (yhden päivän teholukemisen ja lievästi huurteisen illan jälkeen) sekä palautin kolmannen kurssin oppimispäiväkirjan! Wuhuu, nyt pitäisi olla 20op ykyjä kasassa, ensi vuonna saakin keskittyä vain psykologiaan ja muutamaan sivuaineeseen! :)

Ihanaa aurinkoista viikkoa teille!

Emmi

Muita blogipostauksia

  • Psykologia
  • Minea

Tervetuloa uudet fuksit!

Jeee fuksit ovat vihdoin täällä! Tai ainakin Helsingissä orientaatioviikko alkoi eilen. Tervetuloa kaikille, teillä on hienot ajat edessä <3 Orientaatioviikot ovat hektisiä...

Lue lisää
  • Psykologia
  • Linnea

Etkö päässytkään sisälle?

Tavallaan osaat jo ennustaa lopputuloksen, mutta hyvä Luoja, kun se sattuu nähtyäsi mustaa valkoisella. Kaikki viimeiset toivon rippeet viedään ja saat taas aloittaa alusta. Se...

Lue lisää
  • Psykologia
  • Emmi

Pääsykokeen jälkeen

Pääsykokeesta on nyt ennättänyt yhteisvalinnan osalta kulumaan jo vajaa kuukausi, Jyväskylän ja Joensuun kokeiden suhteen hieman vähemmän aikaa. Pääsykokeet...

Lue lisää