Oikein ihanaa uuttavuotta 2018 teille! :) Mitenkäs teidän uusivuosi on lähtenyt käyntiin, onko HoloPulkki+Nummenmaa jo ahkerassa käytössä vai onko lukusuunnitelma vasta alkamassa?

Täällä joulusta ja uudestavuodesta on toivuttu ja palattu Pohjanmaalta arkeen Tampereelle. Tänään jopa kävin ensimmäistä kertaa yliopistolla loman jälkeen, tosin vain lounastamassa siskoni kanssa. Kouluhommia kuitenkin olisi tehtävänä…ja silti olen päiväni suurimmalta osin käyttänyt kirppareilla kiertelyyn ja kahvitteluun siskon kanssa. Lisäksi lähetin muutaman kesätyöhakemuksen ja muokkasin CV:täni nätimmäksi. Well hello there, procrastination!

Tosiaan joululoman aikana oli tarkoitus opiskella ja lukea PSYA1 eli kehityspsykologia II: n kurssikirjaa, Sameroffin transaktionaalisista malleista mutta… Joka kerta kun olen (yrittänyt) lukea Sameroffia olen kummallisesti nukahtanut ja ottanut päiväunet, kerran jopa aamukymmeneltä oltuani muutaman tunnin hereillä. Noh, tentti on kuitenkin varattuna vajaan parin viikon päähän, joten kyllä se tenttivaraus alkaa pikkuhiljaa kuumoitella lukemisten suhteen.

Mitäs muuta sitä kalenterista löytyy kuin uhkaavasti lähestyvä tenttivaraus kirjasta, josta en tällä hetkellä ymmärrä?

Keskiviikkona alkaa enkun kurssi, jes!! En tosin oo ehkä itse kurssista niiin innoissani (kuullut kauhutarinoita kurssin vaatimasta työmäärästä) mutta siitä olen, että edes pääsin kurssille! Tosiaan syksyn parina eri ajankohtana alkaneille kursseille en tullut edes valituksi vähäisen opintopistemäärän takia, joten nyt onnellisesti pääsin kurssille.

Lisäksi samana päivänä alkaa yhteiskuntatutkimuksen teemakurssi Perheen säröt, jolla käsitellään ”–perhettä ja perheiden arkea kipupisteiden ja säröjen näkökulmista. Kurssi tuottaa tietoa perheiden elämäntilanteiden moninaisuudesta ja siitä, kuinka erilaisten kriisien, muutosten ja haasteiden keskellä perhettä ja sen tehtäviä reflektoidaan ja uudelleenmuotoillaan.–” (lähde Tampereen yliopiston opetusohjelma).

Ensi viikolla päästäänkin sitten jo psykologian makuun alkavilla persoonallisuuspsykan ja tutkimusmenetelmien kursseilla! Lisäksi 20.1. järjestetään Cortex <3 Fobia -tapahtuma (Tampereen ja Turun psykojen ystävyystapahtuma), jossa päästään neuropsykologian luennolle ja illalla ysärisitseille! Nyt pitäisikin melkein lähteä uudelle kirppisrundille ettimään ysärivaatteita. ;)

Tällaista nyt ainakin tulossa ja tapahtumassa lähiaikoina, lisäksi 19.1. järjestetään excu Tipotien perheneuvolaan ja 27.1. on SPOL-seminaari – missä muualla kuin Tampereella! Tammikuu kuulostaa siis erittäin lupaavalta opiskeluiden ja tapahtumien suhteen. :)

Terkuin Emmi

ps. Instagramista ja Snapchatistä mut löytää emdasofia nimellä!

Muita blogipostauksia

  • Psykologia
  • Minea

Tervetuloa uudet fuksit!

Jeee fuksit ovat vihdoin täällä! Tai ainakin Helsingissä orientaatioviikko alkoi eilen. Tervetuloa kaikille, teillä on hienot ajat edessä <3 Orientaatioviikot ovat hektisiä...

Lue lisää
  • Psykologia
  • Linnea

Etkö päässytkään sisälle?

Tavallaan osaat jo ennustaa lopputuloksen, mutta hyvä Luoja, kun se sattuu nähtyäsi mustaa valkoisella. Kaikki viimeiset toivon rippeet viedään ja saat taas aloittaa alusta. Se...

Lue lisää
  • Psykologia
  • Emmi

Pääsykokeen jälkeen

Pääsykokeesta on nyt ennättänyt yhteisvalinnan osalta kulumaan jo vajaa kuukausi, Jyväskylän ja Joensuun kokeiden suhteen hieman vähemmän aikaa. Pääsykokeet...

Lue lisää