Indeed!!  Ensiksi Turkuun  rynnättiin Pikkulaskiaista viettämään, jonka jälkeen huilittiin viikonloppu ja maanantaina meno jatkui ultimaattisella opiskelijoiden risteilyllä Goom:lla. Kummatkin tapahtumat lukeutuu niihin juttuihin, jotka kannattaa ehdottomasti kokeilla ainakin kerran opiskelun aikana. Kaiken kaikkiaan hienoja kokemuksia tosin omine heikkouksineen.  Meikä sai vielä jonkun pöpön Goom:n jälkeen, mistä johtui tää pieni kirjoitus tauko, sorry!

Pikkulaskiaiseen lähdettiin into piukeena bussilla, joka oli ladattu täyteen iloista haalarikansaa. Aurinko helli vielä Helsingin päässä pikkulaskijoiden kasvoja, mutta katosi jonnekin matkalla Turkuun… Piikkipaikalle saavuttiin vähän myöhässä, joten päästiin näkemään vaan osa mäkikisaan osallistuneista joukkueista. Alas kiiti muun muassa Alibaban taikamatto haaremin kera, kilpailu oli siis kovaa! Puolalan puistosta löytyi myös rodeohärkä, josta mittaa otti useampi rohkea Turun ja Helsingin psyko, myös MAIJA (go girl!).

Talviolympialaisteemalla mitalit suoritettiin Appron tyyliin. Karttaan oli merkitty riennossa mukana olevat baarit, joita kiertämällä kerättiin leimoja. Leimat vaihtuivat mitaliin kierroksen päätteeksi, omalla kohdalla jäi tyytyminen pronssiseen merkkiin. Ens vuotta varten pitää ehkä vähän treenata kisakuntoa :D. Pitkästä jonotuksesta huolimatta päästiin jatkoille sisään. Kisakansaa kiitettiin muun muassa Cascadan keikalla. Hymy keikan jäljiltä pysyi kotiin asti. Muutenkin meininki oli kova, vaikka tungos haittasi vähän tamppaamista.  

Käteen jäi paljon hauskoja kohtaamisia niin vanhojen kuin uusienkin tuttujen kanssa, hienoa mäkitunnelmaa ja hyvät reivit! Suosittelen jokaista käymään edes kerran ja bonarina: Turku on loistava mesta :)  

Ei voi himmaa kun on kerta alotettu… GOOM!!! Paatillinen tuhoon tuomittuja opiskelijoita valui Siljan terminaaliin kun me vasta odotettiin pääsyä tulotarkastukseen. 23h  Goom jättää ensimmäisen päivän risteilijät maihin ja ottaa seuraavat merelle, uhkarohkeat kahden päivän supergoomilaiset ovat luku erikseen. Suurin osa oli pukeutunut haalareihin, mutta muitakin asuvalintoja nähtiin. Tanssilattialla törmättiin muun muassa gorillaan ja merirosvoihin.

Bileväkeä nostattivat hurmokseen dj:t sekä esiintyjät . Omaksi helmeksi nousi ehdottomasti Karri Koiran ja Rudolfin keikka. Goom:n erityiseen ohjelmaan kuului myös perinteinen kalsariwiuhahdus. Satuttiin paikalle juuri oikeaan aikaan, eikä näky hälvene vieläkään mielestä… Rohkeat ansaitsivat tästä itselleen kunniakkaan haalarimerkin. Jamit jatkuivat läpi yön, aina aamun asti ja sen ylikin.

Goom oli kaiken kaikkiaan onnistunut elämys ja tätäkin suosittelen kokeilemaan edes sen kerran ;). Kuten Pikkulaskiaisessakin parasta ison skaalan opiskelijatapahtumissa on mun mielestä törmäämiset muiden alojen opiskelijoiden kanssa. Vastaan tulee hauskoja tyyppejä, joilla on mielenkiintoista kerrottavaa yleensä psykologiaan liittyen , jos siis paljastat opiskelevasi psykologiaa. Eräs heppu oli vakaasti sitä mieltä, että LSD pitäisi laillistaa terapiakäyttöön ja halusi väitellä asiasta ”psykologien” kanssa :D.

Nyt kun näistä riennoista ja taudista on selvitty, kääntyy ajatukset takaisin kouluun. Tuntuu, että kaikki lukemiset kasautuu taas viimeisiin viikkoihin ennen tenttejä, eikö se ihminen  ikinä opi?  Uusia asioita kyllä, tapoja vaikeammin. Toivottavasti teillä riittää lukuintoa ja ootte tehneet vähän fiksummat lukusuunnitelmat kuin allekirjoittanut :)

Tsemppiä!!

Sara

Sara Nousiainen

Muita blogipostauksia

  • Psykologia
  • Minea

Tervetuloa uudet fuksit!

Jeee fuksit ovat vihdoin täällä! Tai ainakin Helsingissä orientaatioviikko alkoi eilen. Tervetuloa kaikille, teillä on hienot ajat edessä <3 Orientaatioviikot ovat hektisiä...

Lue lisää
  • Psykologia
  • Linnea

Etkö päässytkään sisälle?

Tavallaan osaat jo ennustaa lopputuloksen, mutta hyvä Luoja, kun se sattuu nähtyäsi mustaa valkoisella. Kaikki viimeiset toivon rippeet viedään ja saat taas aloittaa alusta. Se...

Lue lisää
  • Psykologia
  • Emmi

Pääsykokeen jälkeen

Pääsykokeesta on nyt ennättänyt yhteisvalinnan osalta kulumaan jo vajaa kuukausi, Jyväskylän ja Joensuun kokeiden suhteen hieman vähemmän aikaa. Pääsykokeet...

Lue lisää