• Lääketiede
  • Anna

Viime viikot ovat hurahtaneet ohi kummalliseen tahtiin. Pääsiäisen loma, tentin lähestyminen, valinnaiskurssien loppuun suorittaminen ja vappuhulinoiden alku ovat saaneet ajantajuni täysin kankaalle. Nyt on kuitenkin selvää, että eilen oli toiseksi viimeinen kunnon kouljupäivä tältä vuodelta ja siten myös kaksi viikkoa tenttiin merkkipäivä, tänään on Vappu aatto ja huomenna Vappu. Voi siis hetkeksi taas hengähtää ja nauttia hyvästä seurasta ja elämästä ylipäätään -sitähän varten Vappu on!

Farmiksen lopun häämöttäminen hieman kauhistuttaa, sillä opittavaa on niin paljon. Kurssin rakenne ja sen päälle haalimani ranskan kurssit ovat syöneet aivokapasiteettiani kurssin mittaan hieman aiheuttaen tunnetta siitä, etten tosiasiassa vielä tiedä mitään. Muistiinpanojakin olen kirjoittanut aivan ennätys paljon, kokonaisen A4 kierrevihkon täyteen. Oppikirjakin on ollut aivan omaa luokkaansa, vain hieman vajaat 1000 sivua farmakologiaa ja toksikologiaa.

Hui, tätä pohtiessakin alkaa huipata. Onneksi tämän urakan päälle pästään kesälomalle joten istuinlihaksia jaksaa vielä treenata pari viikkoa. Ja onhan tässä tänäänkin vain hauskaa Vapunviettoa luvassa.

Niin Vapusta sitten. Suunnitelmissa on brunssi, Yliopistonmäen boolitus ja Vapputanssit, kulkue, kurssien välinen perinteinen köydenvetokisa, lakitus, jokilaiva/joenvarsihengailua ja illalla jatkot. Huomenna sitten rennommissa meiningeissä piknik (toivotaan että ulkona tarkenee!).

Viime vuodesta on niin hyvät muistot että odotan edessä olevaa päivää kovasti! Sillä ainakin mun kohdalla Vappu rajoittuu lähinnä siihen missä se kalenterissakin on, ei siis ole ollut tapana juhlia jo huhtikuun alusta kuten teekkarit kuulemma osaavat. Kävin kuitenkin viime viikolla Amazing Race -tapahtumassa, joka kuuluu opiskelijavappuun täällä Turussa. Hienosta nimestään huolimatta tapahtuman toteutus oli hieman pettymys ja rastit melko yksinkertaisia sekä kaukana toisistaan. Oli sekin kuitenkin hauska kokemus. :)

Näistä kuulumisista siis tsempit loppukevään lukemisiin ja ihan huiput Vaput ennen sitä vielä!

t. Anna

Anna N

Moikka! Opiskelen Turussa kolmatta vuotta lääketiedettä. Opintojen ohella harrastan paljon liikuntaa, kahvittelua, kavereiden kanssa naureskelua ja tietenkin myös kirjojen lukemista ja leffojen katsomista. Olen myös aktiivinen FiMSIC:ssä, jossa toimin kansallisena vaihtovirkailijana. Tänne blogiin päätyy siis heijasteita näistä kaikista elämäni osa-aluiesta keskittyen kuitenkin siihen lääkisopiskeluun ja opiskelijan arkeeni. Toivottavasti löydät teksteistäni inspiraatiota, motivaatiota tai ihan vain hyvää mieltä! Aina saa myös kysyä ja kommentoida jos jokin asia herättää semmoiseen halua :)

Muita blogipostauksia

  • Lääketiede
  • Ella

Tällä viikolla olen...

Kuten otsikko kertoo, tällä viikolla olen... -       Päässyt seuraamaan kahta leikkausta: yhtä kohdun poistoa ja yhtä ovariosyöpä leikkausta. -      ...

Lue lisää
  • Lääketiede
  • Anna

Lääkismyytit -Lääkis on putki

Ajattelin syksyn tullen aloittaa jotain uutta täällä blogin puolella. Luonteilla mulla olisikin eräänlainen julkaisusarja jossa käsittelen joitain lääkikseen liittyviä...

Lue lisää
  • Lääketiede
  • Ella

Päivystäminen kesällä

Kuten lupailin aikaisemmin, ajattelin tässä postauksessa kertoa ensimmäisen lääkärikesän päivystyksistä. Turun kaupunginsairaalassa jokainen neljännen...

Lue lisää
  • Lääketiede
  • Anna

Kesätyö labrassa

Viime kesäni oli aikas täysi. Koulun loppumisesta seuraavasta päivästä vaihtoni alkuun saakka ja heti sen päättymisestä jälleen koulun alkuun asti olin kesätöissä...

Lue lisää