Lääketiede  •  14.12.2018

Joululomalle!

Eilen alkoi joululoma kun paton välitentti tuli raapustettua ja palautettua. Tänään ja alkuviikosta kyllä vielä teen syväreitäni hitusen alta taas pois, mutta muuten on ihan loma!

Lähden myös Espooseen viettämään lomaa ensi viikolla. Sitten vasta lomalta tuntuukin! Mutta joulun tunnelmaan aion laskeutua jo nyt valmiiksi. Eilen pidettiin kavereiden kanssa pikkujoulut joissa tonttulakki päässä pipareiden ja joulutorttujen leipominen joululaulujen tahtiin kyllä viritti joulumieltä kohdilleen! 🙂 Tänään illalla ajatuksena on puolestaan mennä kuuntelemaan joulukonserttia Tuomiokirkkoon, ja huomenna kiertelemään joulutorille ja illalla vielä laulamaan yön kauneimpia joululauluja Mikaelin kirkkoon. Ennen illan hoilailuja täytyy tietenkin nauttia glögit kynttilän valossa!

Glögiä olen tällä viikolla tenttiin valmistautumisen välissä hörppinyt jo muutenkin ja kyllä se näin pitkästä aikaa hyvältä maistuu! Tarjosin glögit viikolla brasilialaisille kahdelle vaihtarille, joista toisen kummina toimin tämän kuun. He pitivät kovasti ja olivat aluksi hieman hämillään että mitä Glögg-nimistä teetä heille oikein halusin tarjota. Itseleipomani karjalanpiirakat tekivät myös vaikutuksen -onneksi, en ollut kerennyt maistamaan ennen kun tarjosin niitä 😀 Oli mukava kuulla heidän joulu- ja uuden vuoden perinteistään ja kertoa omistani. Opin esimerkiksi, että Brasiliassa uutena vuotena on tapana pukeutua johonkin väriin ja kukin väri symboloi jotain toivomusta tulevalle vuodelle. Esimerkiksi valkoinen kuvastaa rauhaa, vaaleanpunainen rakkautta ja keltainen rahaa. Inspiroiduin tästä mielestäni hauskasta ajatuksesta ja ajattelin pukeutua itse teeman mukaan vuoden vaihteessa.

Tsemppiä vuoden viimeisiin rutistuksiin, rauhaisaa joulunaikaa ja parasta onnea uuteen vuoteen just sulle!

-Anna

Anna

Olen 22-vuotias nelosen kandi Turusta. Opintojen ohella harrastan paljon liikuntaa, kahvittelua, kavereiden kanssa naureskelua ja mainittavan paljon myös kirjojen lukemista ja leffojen katsomista.

Tänne blogiin päätyy siis heijasteita mun arkielämästä keskittyen kuitenkin siihen lääkisopiskeluun ja opiskelijaelämään. Toivottavasti löydät teksteistäni inspiraatiota, motivaatiota tai ihan vain hyvää mieltä! Aina saa myös kysyä ja kommentoida, jos siltä tuntuu 🙂