Lääketiede  •  18.11.2018

Marraskuisia kuulumisia

Palautin juuri Havainnoista päättelyyn -kurssin (biostatistiikka +epidemiologia) harjoitus- ja demotyöt Moodleen mikä tarkoittaa nyt sitä, että kurssi on virallisesti suoritettu ja takanapäin keskiviikkoisen tentinkin myötä! Jes, nyt on taas motivaatio ja innostus parempaa kun päästään mielenkiintoa kutkuttelevampien aiheiden pariin.

Tällä viikolla alkoi myös patologia, ja tuntuu omituiselta ja mukavlta päästä taas pitkästä aikaa siihen kunnon luento-opiskelu rutiiniin, mitä ei ihan samanlaisena viimeisen parin kurssin aikana ole ollut. Kurssi on jotenkin muodostunut mun päässä vähän pahamaineiseksi hirviöksi varmaankin histologian takia, mutta ekat luennot ja mikroskopointiharkat on vähän lievittänyt tätä käsitystä -eiköhän tästäkin ihan selvitä opiskelemalla ja oikealla asenteella! ?

Tämä aiheen vaihdos ja pilvisen sään auringon paisteeseen vaihtuminen on yhdessä kohottanut mun mielialaa tän loppuviikon aikana huikeesti. Flunssa ja yskäkin kun on painanut, en ole päässyt urheilemaankaan ja normi rutiinit kun on ollut tauolla, on nyt tuntunut tosi kivalta taas päästä tavalliseen arkirytmiin. Ja oikeastaan, tuntuu että joululomakin on jo ihan kulman takana. Hullua!

Niin, ja semmoisiakin ilosia uutisia olen saanut, että pääsin ensi kesäkuuksi Ranskaan prekliiniseen harjotteluvaihtoon! Lomakkeita täytellessä, liitteitä metsästellessä ja kaupunkeja valitessa on ollut pää pilvissä ja odotan tätä kokemusta tosi, tosi paljon. Sain taas uudenlaista intoa ranskankin opintoihin enkä malta odottaa tätä mahdollisuutta käyttää kieltä vaikka jännittävää se tulee olemaan!

Energiaa ja valoa teidän kaikkien marraskuuhun!

-Anna

Anna

Olen 22-vuotias nelosen kandi Turusta. Opintojen ohella harrastan paljon liikuntaa, kahvittelua, kavereiden kanssa naureskelua ja mainittavan paljon myös kirjojen lukemista ja leffojen katsomista.

Tänne blogiin päätyy siis heijasteita mun arkielämästä keskittyen kuitenkin siihen lääkisopiskeluun ja opiskelijaelämään. Toivottavasti löydät teksteistäni inspiraatiota, motivaatiota tai ihan vain hyvää mieltä! Aina saa myös kysyä ja kommentoida, jos siltä tuntuu 🙂