Lääketiede  •  08.11.2018

Lääketiedepäivät

Tällä viikolla täällä Turussa Logomossa on ollut -ja on itseasiassa vielä tänäänkin – Lääketiedepäivät. Kävimme siellä kiertelemässä kavereiden kanssa eilen ja mukaan tarttui paljon kaikkia näytteitä mm D-vitamiinia, perusvoiteita, heijastimia jne. Tarjolla oli kiinnostavien oppien lisäksi myös jäätelöä ja kahvia. Pääsimme esimerkiksi kokeilemaan polveen pistämistä ja osallistumaan luennolle raskauden aikaisista yleisimmistä ongelmista. Hauskaa oli erityisesti myös kohdata valmistuneita lääkäreitä ja seurata heidän kanssakäymisiään.

Tämä sama jatkui iltajuhlaan, joka juhlittiin eilen illalla Marina Palacessa. Oli kivaa päästä laittautumaan hienoksi ja viettää iltaa yhtälailla hienossa tilassa ja rennossa ilmapiirissä opiskelija-kollegoiden ja valmiiden lääkärien seurassa. Illallinen oli Amerikkalais-teemainen, ja todella maittava! ? Ruuan jälkeen esiintyi Teflon Brothers jota seuraamaan kaikki siirtyivät tanssilattialle ikään ja asemaan katsomatta. Tunnelma oli mielestäni kohdillaan ja haluan jatkossakin tulla näihin juhliin viettämään iltaa!

-Anna

Anna

Olen 22-vuotias nelosen kandi Turusta. Opintojen ohella harrastan paljon liikuntaa, kahvittelua, kavereiden kanssa naureskelua ja mainittavan paljon myös kirjojen lukemista ja leffojen katsomista.

Tänne blogiin päätyy siis heijasteita mun arkielämästä keskittyen kuitenkin siihen lääkisopiskeluun ja opiskelijaelämään. Toivottavasti löydät teksteistäni inspiraatiota, motivaatiota tai ihan vain hyvää mieltä! Aina saa myös kysyä ja kommentoida, jos siltä tuntuu 🙂