Jos viime viikolla luonnehdin kulunutta viikkoa tylsäksi tai jälkeenpäin sanottuna pliisuksi, niin on tämä viikko ollut (ja on vieläkin) sitä vastoin piristävän värikäs ja kiinnostava. Koulua on ollut vain aamupäivisin, mutta oppiaineet ovat vaihdelleet paljon.

Maanantaina meillä oli ainoastaan info seuraavana alkavasta biostatistiikan ja epidemiologian yhdistävästä havainnoista päättelyyn -kurssista. Iltapäivän ehti sitten hyvin kertailemaan anatomiaa Sobotan tutuilta sivuilta. Illalla meillä oli myös FiMSIC:n uusien ilta mikä sai meidät kaikki yllättymään suosiosta! Uusia innokkaita oli paikalla huima joukko!

Tiistaina oli sitten vaihtelua valinnaiskurssin muodossa. Ravintofysiologian valinnaispolun Ravinto ja terveys -kurssi nimittäin alkoi. Ravitsemus kiinnostaa itseäni todella paljon, ja kurssin tavoitteena kun on perehtyä erilaisiin ruokavalioihin ja valmistella seminaari, odotan innolla että pääsen tutustumaan aiheeseen ja lopulta kuulemaan muiden esityksiä.

Keskiviikkona meitä hellittiin aamulla Duodecimin tarjoamalla aamiaisella. Oi miten ihanaa oli mennä aamiaisbuffeeseen! Päivä lähti hyvin käyntiin ja opin uutta Duodecimin opiskelijoille tarjoamista palveluista. Puhuimme myös kavereiden kanssa että pitäisi porukalla järjestää yhteisiä aamupaloja samassa hengessä ja nauttia arkiaamuistakin!

Tänään sitten päivä on kulunut syväreiden parissa. Aamulla aloitin tiedonhaun klinikassa nimen mukaisesti tiedonhaulla. Sitten tapasin ohjaajaani ja katsoimme yhdessä ainesistoamme, pohdimme miten edetään ja sain palautetta kirjoittamastani tekstistä. Jatkoinkin sen työstämistä vielä hetken ennen kuin ranskan tuntini alkoi.

Huomenna on vapaa päivä - miten virkistävää! Ajattelin mennä aamulla jumppaan ja sitten opiskella muutaman tunnin kun vireyttä riittää. Iltapäivästä vietämme kavereiden kanssa kansallista korvapuustipäivää tyylikkäästi yhden päivän myöhässä. No, hyvältä ne pullat silti maistuvat!

Viikonlopuksi suuntaan vielä viimeistä kertaa tänä syksynä mökille. Mukavaa päästä eri maisemiin ja ajatuksiin maalle!

Rentoa loppuviikkoa!

Anna

Anna N

Olen 21-vuotias kolmosen kandi Turusta. Opintojen ohella harrastan paljon liikuntaa, kahvittelua, kavereiden kanssa naureskelua ja mainittavan paljon myös kirjojen lukemista ja leffojen katsomista. Olen myös aktiivinen opiskelijajärejstössämme FiMSIC:ssä, jossa toimin Turun paikallispuheenjohtajana.

Tänne blogiin päätyy siis heijasteita näistä kaikista keskittyen kuitenkin siihen lääkisopiskeluun ja opiskelija-arkeeni. Toivottavasti löydät teksteistäni inspiraatiota, motivaatiota tai ihan vain hyvää mieltä! Aina saa myös kysyä ja kommentoida, jos siltä tuntuu :)

Muita blogipostauksia

  • Lääketiede
  • Katja

Seuraava askel

Tulokset ensimmäisestä vaiheesta tulivat. Onnittelut kaikille, jotka pääsitte toiseen vaiheeseen, voitte olla ylpeitä itsestänne. Jatkakaa opiskelua toiseen vaiheeseen, mutta...

Lue lisää
  • Lääketiede
  • Anna

Manukesä -ekat amanuenssuurit

Viimeksi kirjoitin kolmannen vuoden loppumisen tuoreita fiiliksiä ja vähän jo paljastin kesäsuunnitelmianikin. Nyt muutaman päivän Turun kaupungin sairaalassa sisätautiamanuenssina...

Lue lisää
  • Lääketiede
  • Atte

Round one... COUNT!

Huomenna koittaa vuoden 2020 lääkishakijoiden round one! Valintakoe järjestetään ensimmäistä kertaa etänä hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa. Viime viikolla...

Lue lisää
  • Lääketiede
  • Anna

Lääkiksen puoliväli

Perjantaina oli kevään viimeinen tentti, sisätautien lopputentti, ja sen myötä tuli kolmannen vuoden opinnot päätökseensä. Kuuden vuoden opiskeluajasta on siis...

Lue lisää
  • Lääketiede
  • Rebecca

Viimeinen viikko H-hetkeen

Moikka, nyt on tasan viikko jäljellä siihen hetkeen, jota varten koko tämä 9 kuukautta on luettu. Kokeen järjestäminen etänä jo itsessään aiheutti motivaatiotason...

Lue lisää