Jos viime viikolla luonnehdin kulunutta viikkoa tylsäksi tai jälkeenpäin sanottuna pliisuksi, niin on tämä viikko ollut (ja on vieläkin) sitä vastoin piristävän värikäs ja kiinnostava. Koulua on ollut vain aamupäivisin, mutta oppiaineet ovat vaihdelleet paljon.

Maanantaina meillä oli ainoastaan info seuraavana alkavasta biostatistiikan ja epidemiologian yhdistävästä havainnoista päättelyyn -kurssista. Iltapäivän ehti sitten hyvin kertailemaan anatomiaa Sobotan tutuilta sivuilta. Illalla meillä oli myös FiMSIC:n uusien ilta mikä sai meidät kaikki yllättymään suosiosta! Uusia innokkaita oli paikalla huima joukko!

Tiistaina oli sitten vaihtelua valinnaiskurssin muodossa. Ravintofysiologian valinnaispolun Ravinto ja terveys -kurssi nimittäin alkoi. Ravitsemus kiinnostaa itseäni todella paljon, ja kurssin tavoitteena kun on perehtyä erilaisiin ruokavalioihin ja valmistella seminaari, odotan innolla että pääsen tutustumaan aiheeseen ja lopulta kuulemaan muiden esityksiä.

Keskiviikkona meitä hellittiin aamulla Duodecimin tarjoamalla aamiaisella. Oi miten ihanaa oli mennä aamiaisbuffeeseen! Päivä lähti hyvin käyntiin ja opin uutta Duodecimin opiskelijoille tarjoamista palveluista. Puhuimme myös kavereiden kanssa että pitäisi porukalla järjestää yhteisiä aamupaloja samassa hengessä ja nauttia arkiaamuistakin!

Tänään sitten päivä on kulunut syväreiden parissa. Aamulla aloitin tiedonhaun klinikassa nimen mukaisesti tiedonhaulla. Sitten tapasin ohjaajaani ja katsoimme yhdessä ainesistoamme, pohdimme miten edetään ja sain palautetta kirjoittamastani tekstistä. Jatkoinkin sen työstämistä vielä hetken ennen kuin ranskan tuntini alkoi.

Huomenna on vapaa päivä - miten virkistävää! Ajattelin mennä aamulla jumppaan ja sitten opiskella muutaman tunnin kun vireyttä riittää. Iltapäivästä vietämme kavereiden kanssa kansallista korvapuustipäivää tyylikkäästi yhden päivän myöhässä. No, hyvältä ne pullat silti maistuvat!

Viikonlopuksi suuntaan vielä viimeistä kertaa tänä syksynä mökille. Mukavaa päästä eri maisemiin ja ajatuksiin maalle!

Rentoa loppuviikkoa!

Anna

Anna N

Opiskelen Turussa kolmatta vuotta lääketiedettä. Opintojen ohella harrastan paljon liikuntaa, kahvittelua, kavereiden kanssa naureskelua ja tietenkin myös kirjojen lukemista ja leffojen katsomista. Olen myös aktiivinen FiMSIC:ssä, jossa toimin kansallisena vaihtovirkailijana.

Tänne blogiin päätyy siis heijasteita näistä kaikista keskittyen kuitenkin siihen lääkisopiskeluun ja opiskelijan arkeeni. Toivottavasti löydät teksteistäni inspiraatiota, motivaatiota tai ihan vain hyvää mieltä! Aina saa myös kysyä ja kommentoida, jos siltä tuntuu :)

Muita blogipostauksia

  • Lääketiede
  • Katja

Miksi hakea lääkikseen?

Studia-messut ovat taas täällä, ja moni varmasti kiertelee messuilla miettien mitä tulevaisuudeltaan oikeasti haluaa. Suosittelen käymään Valmennuskeskuksen pisteellä...

Lue lisää
  • Lääketiede
  • Rebecca

Arki lääkiksen lähikurssilla

Tavallinen viikko syyskuun päiväkurssilla sisältää yhtenä päivänä kolmen tunnin verran fysiikan opetusta ja toisena päivänä kolme tuntia kemian...

Lue lisää
  • Lääketiede
  • Anna

Tällä viikolla olen

Parina viime viikkona koulussa on ollut vähemmän kontaktiopetusta ja enemmän itse opiskelua kuin luentoviikkoina. Kuitenkin melkein joka päivä on ollut joku pakollinen harkka minkä...

Lue lisää
  • Lääketiede
  • Ella

Lastenpsykiatrian viikko

Tämä viikko on kulunut lastenpsykiatrilla. Viime keväänä meillä oli psykiatrian kurssi, mutta tämä lastenpsykiatria oli jätetty lastentautien kurssin yhteydessä...

Lue lisää
  • Lääketiede
  • Katja

Muutto uuteen kaupunkiin

Voin sanoa, että pääsykoetulosten tuottaman shokin hieman laannuttua seurasi toinen shokki: 6 viikon päästä koittaisi muutto omilleen ja vielä UUTEEN KAUPUNKIIN. Vaikka...

Lue lisää