Lääketiede  •  28.09.2018

Viikonloppu!

Kulunut viikko on tuntunut melko tapahtumaköyhältä. Oikeastaan on ollut vain muutama, todella pitkästyttävä kolmen tunnin luentomaratoni, yksi valinnainen ruumiinavaus, jossa kerrattiin ylä- ja alaraajat, sekä pari tuntia ranskaa ja ranskan kieliopin tentti. Ja syväritapaaminen. Melko latteaa ja harmaata, vaikkakin ihan mukavasti viikko onkin kulunut.

Huomenna viikko saa kuitenkin mukavan väripläjäyksen ja piristyksen, sillä edessä on FiMSIC:n National Meeting. Olen paikallistiimin jäsenenä mukana koko päivän järkkäilemässä -ts keittiössä kokkailemassa, kamoja roudailemassa ja samalla korviani höristellen yrittämässä seurata päivän varsinaista ohjelmaa ja agendaa. Teemana on Hopeavettä ja homeopatiaa -Uskomushoidot. Mielestäni aihe on todella mielenkiintoinen ja varsin ajankohtainen ja toivonkin että pystyn seuraamaan luentoja ja keskustelua mahdollisimman paljon järkkäilyjen välissä.

Illalla pääsen sitten itsekin osallistujaksi ja ottamaan rennommin kun luvassa on miitingin sitsit. Toki niitäkin valmistelemme koko päivän ja ruuatkin kokkailemme valmiiksi, mutta sitsien alettua olen yksi sitsaajista ja voin vain nauttia mukavasta illasta muiden ympäri maata tulevien kollegojeni seurassa.

Huomista odotellessa pitäisi kuitenkin vielä kerrata Sobotasta selän, niskan, kaulan ja pään anatomiaa. Mutta sen jälkeen aloitan viikonlopun!

-Anna

Anna

Olen 22-vuotias nelosen kandi Turusta. Opintojen ohella harrastan paljon liikuntaa, kahvittelua, kavereiden kanssa naureskelua ja mainittavan paljon myös kirjojen lukemista ja leffojen katsomista.

Tänne blogiin päätyy siis heijasteita mun arkielämästä keskittyen kuitenkin siihen lääkisopiskeluun ja opiskelijaelämään. Toivottavasti löydät teksteistäni inspiraatiota, motivaatiota tai ihan vain hyvää mieltä! Aina saa myös kysyä ja kommentoida, jos siltä tuntuu 🙂