Lääketiede  •  06.08.2018

Kesäloma

Kesälomat on nyt vietetty ja paluu OJ-saliin ja lääkisopintoihin on koittanut. Tänään oli syksyn ensimmäinen koulupäivä ja HRT (=hermoston rakenne ja toiminta -kurssi) laitettiin liikkeelle. Yksi luento on jo takana!

Kesä oli rentouttava ja tarpeeksi ajatukset tyhjentävä että jaksan jo innolla palata opiskelija-arkeen. Heti aamulla tuli niin kotoisa olo nähdä tuttuja kasvoja ja käydä opiskelijaruokalassa lounaalla. Ja tietenkin päästä taas viettämään aikaa kaikkien kavereiden kanssa. Puhkun intoa tulevaa vuotta ajatellessa ja syksyisempi sääkin tuntuu oikein tervetulleelta. Jos totta puhutaan niin vähän nörtityttää. Mutta onhan se ihanaa, että kouluun paluu tuntuu mielekkäältä ja mieliala on korkealla!

Oli myös hauska saada yliopistolla jo pieni vilaus uusista fetuksista -ja lisää varmaan fetusriennoissa. Suunnitelmissa on ainakin Beach Partyt ja FiMSIC-toiminnan ansiosta pääsen muutamaan muuhunkin tapahtumaan mukaan. Aamulla hieman jännitin uusien opiskelijoiden puolesta kun muistelin omaa ekaa päivää vuosi sitten.

Oma kouluvuotemme alkaa tänään vauhtiin lähteneellä HRT:llä ja jatkuu anatomisella ruumiinavauksella (hui ;D) ja ennen joulua alkaa vielä patologia, joka jatkuu kevääseen. Keväällä on sitten ainakin farmiksen kurssi. En vielä ole päättänyt olenko kaikista kiinnostunut vai en mutta uskon että on tulossa kiva vuosi. 🙂

Terkuin Anna

Anna

Olen 22-vuotias nelosen kandi Turusta. Opintojen ohella harrastan paljon liikuntaa, kahvittelua, kavereiden kanssa naureskelua ja mainittavan paljon myös kirjojen lukemista ja leffojen katsomista.

Tänne blogiin päätyy siis heijasteita mun arkielämästä keskittyen kuitenkin siihen lääkisopiskeluun ja opiskelijaelämään. Toivottavasti löydät teksteistäni inspiraatiota, motivaatiota tai ihan vain hyvää mieltä! Aina saa myös kysyä ja kommentoida, jos siltä tuntuu 🙂